Business

Er du den heldige ejer af en blød, firbenet ven? Som hundeejer ved du sikkert, hvor vigtigt det er at give det rigtige hundefoder til din hund. Foderet har nemlig afgørende betydning for din bedste vens pels, tænder og generelle trivsel.

Virksomhed

Vuffeli

Adresse

Oliefabriksvej 29-43, 2770 Kastrup

Telefon

52229596

E-mail

kontakt@vuffeli.dk

Webside

www.vuffeli.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 31. marts

Vælg det rigtige hundefoder til din hund

Derfor skal du naturligvis kun give det bedste hundefoder til din hund, så den kan springe glad omkring og logre med halen.

Hvornår skal der kornfrit hundefoder i skålen?

Du kender det uden tvivl fra din egen hverdag; mad er ikke bare mad. Det skal være sundt, lækkert og spændende at sætte sig til bords, og det er ikke ligegyldigt, hvad der ligger på tallerkenen.

Det gælder selvfølgelig også maden til din firbenede ven, men præcis som med mennesker er ingen hunde ens - heller ikke når det gælder foder. Har din hund specielle behov? Specialtilpasset kornfrit hundefoder skal i skålen hos de hunde, der ikke tåler kornprodukter.

Er din hund intolerant over for gluten, vil det gøre en stor forskel for din pelsede ven at få kornfrit hundefoder i skålen. Hurtigt vil du opdage, hvordan den får energien tilbage og glæder sig til at lege med dig.

Foder til alle hunderacer

Det er ikke alle hunde, der glæder sig til at se, hvad du serverer i hundeskålen. Nogle racer vil gøre alt for en godbid, hvorimod andre er mere tilbageholdende, når det gælder mad. Derfor er det vigtigt, du vælger hundefoder til din hund, så det altid bliver en god oplevelse for hunden at spise.

Vil du spise det samme hver dag? Det er de færreste af os, der har lyst til at spise det samme hver dag, og din hund har det på samme måde. Har din hund mistet appetiteten? Når du vælger hundefoder til din hund, skal du altid vælge et produkt af høj kvalitet, uanset om du serverer kornfrit hundefoder eller ej for din firbenede ven.

Er din hund ikke madglad, er det nemlig ekstra vigtigt, den får de rigtige sammensætninger af vitaminer og mineraler, så den kan leve et langt og godt hundeliv.

En glad hund med logrende hale

Der findes ikke noget bedre end at blive mødt af en glad hund med logrende hale. Det betyder, at din pelsede ven lever et dejligt hundeliv. Vil du fortsat hilses velkommen med højt humør? Din legekammerat får alt den energi, den har brug for, når du giver det rigtige hundefoder til din hund, og som ejer er det den bedste måde, du kan sige tak på.