Business

Skal din datter til en tema- eller udklædningsfest, er der mange muligheder for en smuk udklædning.

Virksomhed

Billig Billy

Adresse

Hagensvej 16, 9530 Støvring

E-mail

webshop@billig-billy.dk

Webside

https://billig-billy.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. august

Udklædning med tylskørt til de små

Med et flot tylskørt til udklædning får du en mere feminin en af slagsen, og det er der mange små piger, som sætter stor pris på, når de skal klæde sig fint ud. Her får du idéer til, hvordan din datter kan klæde sig ud med et tylskørt som halloween kostume til fest eller en anden udklædningsfest i løbet af året.

Smuk prinsesse

Med et tylskørt er det let at blive forvandlet til en smuk prinsesse. Her er et tylskørt i lyserød altid en sikker vinder hos de kære små.

Tylskørtet sætter den helt rigtige royale stemning, og din datter kan med fordel matche skørtet med en overdel i samme farve som hendes tylskørt. Det giver sammenhæng i udklædningen. Sæt en masse perlehalskæder til og fuldend naturligvis med et flot diadem i håret.

Sød ballerina

Et tylskørt er også oplagt at bruge som udklædning til en sød ballerina. Her kan du hjælpe din datter med at forvandle sig til en sort eller hvid balletsvane. Uanset hvilken svaneprinsesse I vælger, så gå igen efter en top i samme farve som tylskørtet for at skabe sammenhæng og en gennemført udklædning.

Sæt også et par sorte eller hvide ballerina-sko til og top med hårpynt med sorte eller hvide fjer. Det kan I sagtens selv lave derhjemme ved at klipse fjerene på et hårbånd med elastik.

Eventyrlig fe

Et tylskørt er også oplagt som udklædning til en eventyrlig fe. Tylskørter findes næsten i alle regnbuens farver, og med den eventyrlige fe er der helt frie rammer til at vælge en farve. Måske er din datters yndlingsfarve lilla eller grøn?

Sæt et par lette vinger på ryggen og fuldend kostumet med en magisk festav, der for alvor kaster tryllestøv over kostumet.

Brug tylskørtet bagefter

Et tylskørt er en sikker vinder, når det gælder søde pigeudklædninger. Men faktisk kan din datter også få meget glæde af det bagefter. Hun kan både finde det frem, når hun og veninder leger udklædningslege derhjemme. Samtidig er det også meget velegnet til brug under kjoler.

På den måde får en sød kjole et løft og let strut – det giver derfor kjolerne et helt nyt look, så de får flere udtryk.