Business

Virksomhed

Shaping New Tomorrow

Adresse

Danmarksgade 15a, 9000 Aalborg

Telefon

+ 45 42 90 90 24

E-mail

info@shapingnewtomorrow.dk

Webside

https://shapingnewtomorrow.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

T-shirts til mænd - når pasformen er vigtig for dig

Mangler du at få opgraderet din garderobe med nye basisvarer? Lækre t-shirts, gode jeans og flotte skjorter er et musthave i alle mænds tøjskabe. Måske er du typen, der går efter de sikre valg og de klassiske stykker tøj? Eller måske er du typen, der godt kan lide at udfordre dig selv og modebilledet en smule, når du vælger tøj i skabet hver eneste morgen?

Uanset hvad er klassiske t-shirts til mænd med god pasform ikke at kimse ad. T-shirts skal sidde godt - ellers er de ikke rare at have på, og er klassisk for dig et skældsord, så er der ingen, der har sagt, at dine t-shirts behøver være det yderste lag tøj. En cardigan i en frisk farve, en casual hættetrøje eller en pullover med kant kan sagtens bruges uden over din t-shirt.

Dine t-shirts til mænd derimod vil til hver en tid være det inderste lag tøj, du har på. Og derfor skal de sidde godt på dig. Det skal ikke alene se godt ud - det skal også mærkes godt. Vælger du t-shirts til mænd fra SNT kan du være helt sikker på, at pasformen sidder lige i skabet.

Sådan finder du de perfekte bukser, der sidder godt på dig

T-shirts til mænd med en god pasform er én ting. Bukser til mænd, der sidder godt, er en anden sag. Hos SNT er vi blevet landskendt for vores perfect pants. Bukser, der har en god pasform, bukser, der kan bruges til enhver anledning, og bukser, der føles som joggingbukser at have på.

Er du usikker på, hvilken størrelse du skal bruge, hvis du skal gå over til SNT? Så har vi lavet en hjælpsom størrelsesguide i bukser til mænd, som du er velkommen til at bruge. Kender du din livvidde og din højde, kan du se i guiden, hvilken størrelse bukser der vil passe godt til din figur.

Bestil tøj over nettet, eller besøg en af vores butikker

Bestiller du dit første par SNT bukser over nettet i dag, så sender vi dem fluks afsted med posten, så du kan få dem leveret hjemme hos dig. Foretrækker du at prøve bukserne på, inden du køber dem? Så står vi klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte bukser i vores butikker.

Rigtig god tøjjagt - med SNT kan du med garanti finde et par bukser eller en t-shirt til mænd, der sidder helt perfekt på din krop.