Business

Går du og tænker på, om du mon skal starte din helt egen virksomhed i Pandrup, Aabybro og omegn? Du kan med fordel overveje at oprette et anpartsselskab, eller det man kalder en ApS. En ApS fjerner alt besværet, der ligger i at eje en enkeltmandsvirksomhed. Du hæfter således kun for dit indskud. Læs mere i artiklen og lær om fordele ved at stifte din virksomhed som et anpartsselskab.

Virksomhed

Nem Advokat

Adresse

Stationsparken 26.2, 2600 Glostrup

Telefon

70 20 41 61

E-mail

info@nemadvokat.dk

Webside

https://www.nemadvokat.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. juli

Stift dit eget anpartsselskab

Vendsyssel er et skønt sted at starte sin egen virksomhed. Hvis man kan lide at komme hinanden lidt ved, så er Pandrup og Aabybro og alle de små lokale byer, det helt rigtige sted at starte. Om det er rullegræs eller senge, du ønsker at sælge, så er der gode muligheder for at få succes i Vendsyssel med den helt rigtige mentalitet.

Når du stifter virksomhed, kan der dog være masser af fordele ved at oprette det som et anpartsselskab i stedet for en enkeltmandsvirksomhed. For det første er der penge at spare. Og så beskytter du også din privatøkonomi, hvis du skulle være så uheldig at lukke igen. Du hæfter således kun for dit indskud, og det sikrer dig de bedste vilkår på markedet.

Gør det nemt

NemAdvokat vil gerne gøre det nemt for dig. Aldrig har det været lettere og billigere at stifte et anpartsselskab. På din computer skal du ikke klikke mere end to gange, så er du fremme ved formularerne, og du er allerede godt på vej mod en anpartsaftale. Det tunge papirarbejde tager dine rådgivere sig af.

Gå ind på hjemmesiden læs mere om stiftelse af anpartsselskab. Her vil dine rådgivere tage dig i hånden, så du rammer helt rigtigt med en anpartsaftale for din virksomhed. Skridt for skridt vil de vejlede dig igennem for at finde den aftale, der passer bedst til dig og din virksomhed. NemAdvokat vil gøre det så enkelt og billigt for dig som muligt.

Krav og regler

Der gælder desværre nogle regler og krav, du skal vide, inden du overvejer en anpartsaftale. Først og fremmest skal én eller flere personer således have aktier i virksomheden med en selskabskapital på mindst 40.000 kroner. Så skal regnskabet overholdes i forhold til de bestemmelser udlagt af regnskabsloven, og en årlig rapport skal indsendes til Erhvervsstyrelsen. Du skal også udpege en direktion og en eventuel bestyrelse.

Det lyder vist allerede besværligt, men tab ikke modet. Du skal bare have hjælp af de rigtige fagfolk. Med NemAdvokat kan du sikre dig de bedst mulige betingelser på markedet med en anpartsaftale. Overlad trygt papirarbejdet til din rådgiver, så bliver både enkelt og billigt for dig.

Stift din egen virksomhed

Det bør ikke være så svært at stifte sin egen virksomhed i Vendsyssel. Der er dog mange, der slet ikke tør vove sig ud i det, fordi de økonomiske konsekvenser simpelthen er alt for store. Det der jura kan være lidt svært for den almindelige borger at finde hoved og hale i, så er det godt med eksperter til at tage sig af den slags.

Derfor står NemAdvokat klar til at hjælpe dig. En anpartsaftale sikrer dig og din virksomhed de bedste vilkår på markedet, og du mindsker de personlige risici, som ellers holder dig tilbage.