Business

Rundt om i verden har vi alle meget forskellige smagsløg, og der kan være stor forskel fra land til land på vores madtraditioner. Men det samme gælder også for blandt andet sliktraditioner. Du har vel sikkert allerede hørt, at man i udlandet mange steder synes, at danskerne må være sindssyge, fordi vi er vilde med lakrids?

Virksomhed

Online-kiosken.dk

Adresse

Jernbanegade 26 st, 5000 Odense C

Telefon

77 34 85 81

E-mail

support@online-kiosken.dk

Webside

https://www.online-kiosken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. november

Smag på verden - hjemme i din sofa

Har du lyst til at prøve noget nyt og tage på en smagsrejse rundt i verden i rammerne af dit eget trygge hjem, så køb amerikansk slik online. Eller hvad med at prøve koreansk slik? Vi har lavet en lille oversigt over, hvad for noget slik de spiser i udlandet. Så må du selv bestemme, om du tør at kaste dig ud i det!

Amerikansk slik

Amerikanerne er bange for mange ting, men at eksperimentere med sliksmage er bestemt ikke en af dem. Det er både sødt, sjovt og anderledes - og ofte i nogle farver, der ser helt giftige ud. Og så er der lige det, at det amerikanske slikmarked er kæmpestort sammenlignet med det danske. I USA kan du eksempelvis vælge mellem mere end 8 forskellige typer M&M’s. Er du klar på vilde, vovede og interessante varianter af slik, du måske allerede kender? Så er det Amerikansk slik, du skal kaste dig over. Og vær forberedt: Der er lige så mange varianter inden for sodavand og søde drikkevarer.

Næsten ingen lande kan hamle op med USA, når det kommer til at kunne tilbyde så mange forskellige varianter, og det er måske heller ikke uden grund, at det amerikanske folk generelt har problemer med overvægt.

Slik fra Mellemøsten

Når man taler om slik fra Mellemøsten, kommer man ikke uden om Turkish Delights, der i sin autentiske form består af pistacienødder, hakkede dadler og valnødder eller hasselnødder - alt sammen bundet sammen af en gel, der består af stivelse og sukker. Konfekten skæres i små tern og forstøves med flormelis, kopra eller fløde. For mange vil denne type slik ligge langt fra det stykke Marabou-chokolade, vi kender så godt - så vi bebrejder dig ikke, hvis du i stedet kaster dig over vandpiber fra Khalil Mamoon.

Slik fra Asien

Når man står udefra, kan der være mange ting fra Asien, som man ikke helt forstår. Og det samme gælder deres slik. Så hvis du er vild med indpakning i sukkersøde farver (og sukkersødt indhold), kunne du meget vel kaste din kærlighed over slik fra blandt andet Kina og Japan, hvor særligt Japan er leveringsdygtige i nogle sære varianter.