Business

Din hjemmeside har utrolig stor betydning for, hvordan potentielle kunder opfatter din virksomhed. Det gælder alt fra hjemmesidens design til brugervenlighed. I denne guide får du tips til, hvordan du sikrer, at de besøgende bliver hængende på hjemmesiden i længere tid.

Virksomhed

DO Translations ApS

Adresse

Toldboden 3, 2. d., 8800 Viborg

Telefon

+45 40 60 10 66

E-mail

info@dotranslations.com

Webside

https://dotranslations.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Skriv bedre tekster til din hjemmeside

Kort og godt

Der er mange fordele ved at skrive tekster, der er korte, præcise og vigtige. Dine potentielle kunder vil lynhurtigt miste interessen, hvis de skal trække sig igennem lange og ligegyldige sætninger. Derfor er det en god idé at skrive sætninger af varierende længde, da det er med til at skabe dynamik og spænding.

Levende sprog

Det er let og lækkert at læse ord, som er til at forstå og bliver brugt i dagligdagen. Der er ingen grund til at skrive på et kringlet fagsprog, hvis dine kunder ikke forstår det. Igen er variation nøgleordet, og du kan prøve at gøre din tekst mere levende ved at anvende metaforer, der skaber billeder i kundens hoved.

Skriv direkte til din læser

Når du skriver din tekst, kan du med fordel have i baghovedet, at du skal henvende dig direkte til din læser. Det skaber større tilknytning og mindre distance mellem dig og din kunde, hvis du fokuserer på at skrive ”du” i stedet for ”kunden” eller ”forbrugeren”. Det er altid mere spændende for kunden at læse en tekst, hvor han eller hun føler sig i centrum.

Få fat i et større publikum

Der er store fordele ved at skrive dine tekster på flere sprog, så dine produkter kan nå ud til potentielle kunder i hele verden. Det kan selvfølgelig være kompliceret at skrive lige så levende og legende tekster på et sprog, du ikke kender ud og ind. Derfor er det rigtig smart, at du kan få professionel hjælp til oversættelsen af dine tekster af et oversættelsesbureau til for eksempel tysk, engelsk, svensk eller fransk. Det giver bare et godt indtryk på kunden, at din virksomhed har styr på sproget.

Undgå sjusk

Det er vigtigt, du gør en indsats for at bevæge dig langt udenom stavefejl og forvirrende sætninger. Hvis din virksomhed ikke har styr på noget så basalt som at skrive korrekt, vil dine potentielle kunder tænke, at I heller ikke har styr på særlig meget andet. Husk at læse korrektur.