Business

Har du bredbånd derhjemme, eller overvejer du at få det? Så har du nok også forsøgt at finde det bedste og billigste bredbånd. Men vidste du godt, at du kan sammenligne dine muligheder for bredbånd online?

Virksomhed

TjekBredbånd

Adresse

Klostergade 56C, 8000 Aarhus C

Webside

https://tjekbredbaand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Sammenlign dine muligheder for bredbånd

På siden TjekBredbånd kan du sammenligne priser på Danmarks billigste udbydere af bredbånd, så du på den måde kan sikre dig, at du får det billigste bredbånd. Men for at du kan vælge det bedste og billigste bredbånd, så kræver det, at du ved, hvilken hastighed du har behov for.

Behovet for en høj hastighed er nemlig forskelligt fra husstand til husstand, men det er vigtigt at kende til dette behov, hvis man vil spare penge.

Vælg hastighed som passer til din husstands behov

Bredbånd er blevet en vigtig del af vores dagligdag, da det er de færreste, som kan gå en hel dag uden at være på internettet. Uanset om man allerede har bredbånd derhjemme, eller om man ønsker at få det, så er det vigtigt, at man er opmærksom på, at hastigheden skal passe til ens behov.

Ingen gider langsomt internet, da man ofte bruger internettet til at streame og downloade film og musik. Med en hastighed der ikke passer til ens behov, vil dette ikke være muligt. Når du skal finde ud af, hvor høj en hastighed du har behov for, skal du blot kigge på antallet af elektroniske produkter i husstanden, som skal kunne benytte sig af bredbåndet. Er I en hel familie i husstanden, har I højst sandsynligt mange produkter, som kræver internet for at fungere, hvilket betyder, at du har behov for en høj hastighed.

Bor du alene, har du sandsynligvis ikke lige så mange produkter, der kræver internet, hvilket betyder, at du ikke behøver en lige så høj en hastighed. På TjekBredbånd.dk kan du ud fra din husstands behov for hastighed vælge det billigste bredbånd. Ved at vælge en hastighed som passer præcis dine behov, kan du spare penge, og du slipper for at sidde og blive irriteret over for langsomt bredbånd.

Gør krav på det du betaler for

Uanset om du har haft bredbånd længe, eller om det er helt nyt, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, om du får den hastighed, du betaler for. Med dit bredbånd indgås der en aftale med din udbyder om, hvilken hastighed der skal leveres til din husstand. Det er dog ikke altid, at udbyderen lever op til denne aftale, og dette er desværre noget, mange danskere ikke ved.

Du kan altså nemt komme til at betale for en hastighed, som du slet ikke får. Du skal derfor tjekke, om du får den hastighed leveret, som I har aftalt. Dette gør du ved hjælp af et program, som du kan downloade til din computer eller mobil.

Dette program måler din hastighed, og hvis ikke hastigheden overholder aftalen, skal du gøre krav på dette ved din udbyder. Hastigheden skal tjekkes fra tid til anden, så du får, hvad du betaler for.