Business

En by som Aabybro byder på et utal af muligheder, også for folk som kommer udefra.

Virksomhed

Elcykelinfo.dk

Webside

https://elcykelinfo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. november

Oplev Aabybro fra cykelryg

Der er mange måder, hvorpå man kan udforske alle disse fine og hyggelige steder. Men den bedste må absolut være fra cykelryg, især om sommeren eller foråret, når solen lige er begyndt at komme frem igen, og vi ikke længere er ramt af trist vejr.

Husk at tage hensyn til både de ældste og yngste

Dog skal man huske, hvis man vælger at tage af sted i større grupper, såsom en hel familie, altså både med børn og ældre, at det hurtigt kan blive hårdt for nogle af disse at cykle i det kuperede danske landskab, med bakker op og ned. Derfor kan man undgå en hel del besvær ved på forhånd at overveje at investere i eksempelvis en elcykel. Denne kan være utroligt behjælpelig, når benene er blevet trætte, og man skal bestige en kæmpe bakke. I kan læse mere her på elcykel info og finde de cykler, som matcher lige netop jeres behov, når I skal ud og se Danmark fra cykelryg.

Planlæg ruten på forhånd

Selvom man på de fleste dage i Aabybro kan finde en eller flere ting at lave, såsom at spise is ved havnen i Gjøl eller blot at køre rundt og se på de smukke og landelige huse med tilhørende haver i byen, kan det være en god ide, hvis man vil have lidt mere ud af det at planlægge og undersøge lidt på nettet på forhånd. For nogle dage er nemlig lidt bedre end andre, hvis man vil have lidt ekstra på opleveren. Et godt eksempel på dette kunne eksempelvis være, at der d. 11 august var et stort hestevæddeløb i Pandrup nær Aabybro. Her var der opsat forskellige boder og en masse aktiviteter for især de yngre børn.