Business

Det er en god ide at forevige ens minder.

Virksomhed

BGA Nordic

Telefon

89 87 16 81

E-mail

info@bganordic.dk

Webside

https://www.bganordic.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. august

Indram dine minder og genoplev dem

Hver dag sker der noget nyt i vores liv. Det kan være, at der er kommet et nyt program i fjernsynet. Måske har vi fundet os en ny hobby. Eller også kan det være, at vi møder nye og interessante mennesker. Oplevelserne kan sagtens være planlagte, men man ved aldrig, hvilken betydning, de får for en.

Oplevelserne udvikler os

Ofte på rejser og ture bliver der taget en masse billeder, som man kan se tilbage på og mindes den eller de sjove dage. Vi som mennesker lærer hele tiden nyt og udvikler os mentalt. Derfor kan nogle af vores erindringer være meget vigtige for os, da de har været med til at gøre os, til den vi er. Hvis man ejer et fotografi af en disse typer af oplevelser, kan det være en god ide at ramme det ind. Forestil dig at komme gående i dit hjem og opdage et billede fra et skønt øjeblik i dit liv. Automatisk vil du genopleve oplevelsen og mærke de samme følelser i kroppen.

Find den perfekte ramme

En vigtig detalje i forhold til dette er selvfølgelig, at man vælger den rigtige ramme. Der findes mange fotorammer på markedet, så det handler for dig om at finde den perfekte, der skaber den rigtige stemning og passer ind i hjemmet. Du kan eksempelvis vælge en lille skifteramme, som kan stå på natbordet - hver dag vil du se billedet og mindes dagen. Det kan også være, at du foretrækker nogle bestemte materialer og farver til at omkranse begivenheden.

Nu er spørgsmålet: Hvad skal du indramme?

Måske har du for nylig oplevet noget fantastisk sammen med vennerne? Du kan også have fundet et gammelt fotografi frem, fra da du blev student? Eller også vil du hellere indramme malerier og citater? Gør præcis som du vil, og hæng billedet op væggen, eller placér det på en overflade.