Business

Virksomhed

Sikring Nord

Adresse

Havnen 16, 9300 Sæby

Telefon

72 118 128

E-mail

info@sikring-nord.dk

Webside

https://sikringnord.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. januar

Hvorfor tågesikring?

Tanken om, at nysgerrige sjæle bryder ind i vores hjem eller i vores virksomhed for at erhverve sig værdifulde genstande, er næsten ikke til at bære. I dit eget hjem er du omgivet af personlige genstande, hvor mange af dem sikkert har affektionsværdi for dig. Om det så er dine smykker, et maleri eller noget helt tredje.

I din virksomhed er det en anden sag, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke er ejendele af værdi netop her. Faktisk er der ofte samlet et del værdigenstande i en virksomhed. Det være sig mange forskellige former for elektronik, som du hver dag efterlader, når du har fri fra arbejde. Stop tyven hurtigt med tågesikring. Du kan finde forskellige udbydere af tågesikring rundt omkring i landet.

Hvilke fordele er der ved tågesikring?

Tågesikring er simpelthen en kanon, der er fastmonteret i den bygning, du bor eller arbejder i. I tilfælde af, at alarmen udløses, begynder kanonen at udgive tåge, der i løbet af få sekunder gør det umuligt for tyven at orientere sig. Tågesikring kan være med til at forsinke tyven så meget i sin flugt, at det er muligt for politiet at fange ham eller hende.

Mange har både overvågning og alarm installeret i deres husstand, men disse fanger ikke nødvendigvis tyven, men sikrer blot, at tyven bliver forstyrret i sin gerning. Måske er man så heldig at kameraet efterfølgende kan identificere tyven. Tågesikring virker øjeblikkeligt, og det er ikke skadeligt for de genstande, der befinder sig i huset.

Sov trygt med en god brandalarm

Når vi nu er ved at tale om sikkerhedsforanstaltninger i din husstand eller på din arbejdsplads, bør du overveje en intelligent brandalarm, der kan sikre dig en god nats søvn. En intelligent brandalarm hidkalder selv brandvæsenet, hvis den aktiveres af røg eller kraftig varmeudveksling.

Det er en fordel for dig, der har din egen virksomhed. Der er ikke nogen til at holde øje med dine lokaler om natten, og opstår en brand, kan det have fatale konsekvenser for din virksomhed.

Da en intelligent brandalarm hidkalder brandvæsnet med det samme, skal du selvfølgelig gøre alt for, at den ikke tændes uden grund. Undgår derfor at ryge i nærheden af alarmen, eller på anden måde at udføre varmearbejde i nærheden af alarmen. Så undgår du unødige regninger fra brandvæsenet, når de rykker ud uden grund.