Business

Du kender sikkert det vidunderlige kaos, der kan indtræffe, når du er omringet af et eller flere børn.

Virksomhed

Foreningen Gymnastikgården

Webside

https://www.gymg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Hvordan holder du styr på en flok flyvende superbørn? Lars Godbersen har svaret

Mange gyser måske ved tanken om et job som skolelærer eller pædagog. For hvordan navigerer du i en verden af børnetanker og barnlige konflikter?

Lars Godbersen beskæftiger sig dagligt med en flok flyvende superbørn, som gang på gang skal levere underholdning i verdensklasse. Her er der tale om børn helt ned til otte år, som skal udføre flotte og svære tekniske spring og kunster. Det skal de gøre samtidig med, at de skal rejse land og verden rundt sammen med de andre superbørn - uden forældre.

Hvordan holder du styr på en flok flyvende superbørn? Spørg Lars Godbersen!

Motivation, disciplin og pædagogik

Lars Godbersen er “cirkusdirektør” i Flying Superkids, og han har fået virksomheden ind med modermælken. Hans forældre stiftede det berømte gymnastikhold, og i dag har sønnerne Lars og Jack taget over. Lars Godbersen startede selv som Flying Superkid, og han ved derfor, hvad det kræver at være motiveret og disciplineret.

I sine foredrag fortæller han om, hvordan du får børnene til at præstere samtidig med, at du har et familiært forhold til dem. Det hele handler om en velbalanceret blanding af motivation, pædagogik og disciplin.

Arbejder du selv med børn, eller ønsker du at blive klogere på lederrollen i denne succesfulde forening, er et foredrag med Lars Godbersen en rigtig god idé.

Book en erfaren konferencier

Lars Godbersen har stor ledererfaring. Det har han, fordi han har været i 12 års mesterlære hos sin far, før han selv overtog ledelsen af Flying Superkids. Han er ikke kun leder - han har til dagligt alle hattene på. Han er pædagog, reservefar, buschauffør, forretningsfører, vicevært og konferencier.

I mange, mange år har han stået på scenen for at præsentere de dygtige superbørn. Både nationalt og internationalt. Mangler du en konferencier til at binde dit næste arrangement sammen, kan du med fordel hyre Lars Godbersen.

Han er scenevant, humoristisk, professionel og omstillingsparat. Derudover holder han ofte foredrag, som har en humoristisk og seriøs undertone. Han har et stort bagkatalog af sjove anekdoter, og han ved, hvordan du fanger publikums opmærksomhed.

Se hans vej og få en konferencier, der er vant til at arbejde med en skøn flok, flyvende superbørn.