Business

Der er flere forskellige muligheder, når man skal vælge gardiner.

Virksomhed

Gardinmontøren

Telefon

98 14 95 00

E-mail

mail@gardinmontoren.dk

Webside

http://gardinmontoren.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. august

Hvilken type gardiner skal du vælge?

Der findes et hav af forskellige typer gardiner, og det kan derfor være svært at vælge, hvilken gardintype der passer bedst til dit hjem. Alt dette afhænger selvfølgelig af stilen og indretningen i dit hjem, men de forskellige gardiner kommer med forskellige fordele, som kan være tungen på vægtskålen, når du skal købe dine næste gardiner.

I denne artikel får du informationer om nogle af de forskellige gardintyper, samt hvilke fordele de forskellige gardiner har.

Duo Rollers

Duo Rollers er en blanding mellem de traditionelle persienner og rullegardinet. Med Duo Rollers får du nemlig muligheden for at mørklægge helt eller åbne op for mere lys. Duo Rollers kommer nemlig med både transparente og ikke-transparente striber, som gør, at du kan tilføje helt nye dimensioner i din indretning. Du kan altså justere lysindfaldet alt efter, hvilken stemning du ønsker at skabe i rummet.

Foldegardiner

Foldegardinet er en klassiker i mange hjem, og det giver dig en enkel og flot gardinløsning. Gardin bidrager til en afslappet stil, hvor vask og ophæng er yderst brugervenligt. Foldegardinet fås i et stort udvalg af forskellige farver og stoftyper. Foldegardiner kan derfor både anvendes til kontoret eller soveværelset, da det også fås som mørklægningsgardin. Foldegardinet er et oplagt valg, hvis du har funktionalitet og minimalistisk design som prioritet.

Panelgardiner

Ønsker du en mere stilren og blid afskærmning for solen, er panelgardinet et oplagt valg. Med et oftest minimalistisk design får du en afskærmning, der, alt efter det ønskede lysindfald, kan justeres ved hjælp af manuel snoretræk eller elektronisk betjening via app. Panelgardiner anvendes oftest i større vinduespartier eller som afskærmning. Gardinerne kan fås i stort set alle størrelser og er en løsning, mange danskere benytter sig af.

Du kan med fordel tilkøbe et insektnet til din gardiner, så du kan nyde den friske luft uden besøg fra alverdens kryb og kravl.

Stadig i tvivl?

Er du stadig i tvivl om, hvilke gardiner der passer bedst til dit hjem, kan du med fordel få besøg af en gardinbus. Gardinbussen kører oftest ud gratis, og gardinmontøren medbringer en stort udvalg af forskellige gardintyper i forskellige farver. På den måde kan du se de forskellige gardinløsninger i dit eget hjem, hvilket er en stor fordel, når du skal købe nye gardiner.