Business

Det kan være en helt ubeskrivelig og svær tid, når én man har kær, forlader denne verden. Vi oplever sorg forskelligt, men rigtig mange får en underlig, tom fornemmelse i forbindelse med dødsfald - og derfor kan det være rigtig svært at håndtere tiden efterfølgende.

Virksomhed

Jammerbugt Bedemand

Adresse

Erik Banners Vej 55, 9460 Brovst

Telefon

98 20 44 44

E-mail

kirsten@jammerbugt-bedemand.dk

Webside

https://jammerbugt-bedemand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Hvad skal man gøre, når en kær går bort?

Bedemandens fineste opgave

Når vi skal begrave eller bisætte vores familiemedlem eller ven, er det en god idé at tage kontakt til en bedemand, som kan hjælpe med de praktiske opgaver. Bedemandens fineste opgave er at hjælpe. De ønsker at hjælpe de pårørende med at give en smuk afsked til den kære, de har mistet - og så ønsker de at hjælpe med at indfri eventuelle ønsker fra den afdøde selv. Bedemænd er yderst empatiske mennesker, som blot har gjort det til en levevej at hjælpe andre videre fra en svær tid.

Det praktiske

Bedemanden kommer ind i billedet umiddelbart lige efter dødsfaldet, hvor vedkommende som regel kommer ud i hjemmet for at påbegynde planlægningen af afskeden.

Rigtig mange forbinder ‘kontakt til en bedemand’ som en meget dyr affære, men de fleste bedemænd har uforpligtende rådgivning, heriblandt Jammerbugt Bedemand - derfor vil det stort set altid være muligt at få hjælp til at holde det overblik, man måske mangler lidt i sådanne situationer.

En bedemand hjælper med med mange forskellige ting, såsom valg af kister og urner, bestilling af pynt og dekorationer, gravstenen og dødsannonce. De kender samtidig rigtig godt til håndtering af sorg, og vil meget give en følelse af tryghed, når de kommer ud til de pårørende.

Lokale værdier

De fleste sætter pris på, at vedkommende, der skal hjælpe med at håndtere en sådan følsom situation, er bygget af nogenlunde samme værdier - vedkommende skal trods alt udføre de ønsker, de pårørende har til afskeden, og dette skal ikke misforstås. Derfor er der bred mulighed for en bedemand i Aabybro, Pandrup, Brovst og mange flere steder i Jammerbugt og Vendsyssel.

Vælg en bedemand som ser og hører dine behov, og som forstår at skabe tryghed omkring den hjerteskærende situation, det kan være, at have mistet.