Business

Mange vælger at holde jul hjemme i Danmark, men der findes faktisk ret mange fantastiske steder, som du kan besøge i juletiden.

Virksomhed

Flyjura

Adresse

Borupvang 3, 2750 Ballerup

Telefon

71 96 54 54

E-mail

info@flyjura.dk

Webside

https://flyjura.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. december

Hold jul i udlandet

Hvis du vil gøre noget ekstraordinært ud af din jul i år, så læs med her. Vi har samlet nogle af de steder, vi synes, alle bør besøge i juletiden mindst én gang i sit liv.

Tromsø i Norge

Hvornår har du sidst fejret en real hvid jul? Hvorfor ikke gøre det til virkelighed? Hvis dette er dine ønsker, så har Tromsø i Norge alt det, der skal til for at opfylde dine ønsker.

Normalt er byen tildækket af mørke i vintertiden, men i december måned lyser ø-byen op. Traditionelle julemarkeder, friske pebernødder, brunkager og frisk sortebærsaft. Dette lyder jo fint, men kan man ikke finde dette overalt? Hvorfor tage helt til Tromsø for dette?

Hvis du også tænkte det samme, så kommer det overbevisende argument for at fejre julen i Tromsø her. De flygtige nordlys. Fordelen ved at være i total mørke er at man mellem klokken 18 - 24 kan får øje på det smukke nordlys, der kun kan iagttages i de nord liggende lande, som Norge, Sverige, Rusland, Island med videre.

Sydney i Australien

Har du også fået nok af tage på arbejde, når det er mørkt og få fri, når det er mørkt? Er du måske en af de uheldige typer, der bliver ramt af den årlige vinterdepression? Hvad siger du til at fejre julen med sol, strand og strawberry daiquiri? Hvis dette er tiltalende, så skal du en tur til den sydlige del af kloden.

Ved juletid finder du ikke snemænd, gløgg og flæskesteg i Sydney, men derimod lækre salater, grillmad eller kold ‘seafoods’, som rejer, hummer, laks og meget mere. Så har du lyst til at prøve en utraditionel jul, set med danske øjne, så er det Australien du skal til.

Bondi beach er et af Australiens mest livlige strande, så hvis du vil udskifte jul med resten af familien og spise til du revner, med bølger, strand og grillmad er Bondi beach det perfekte bud.

Douz i Tunesien

Vil du have en på opleveren og prøve en mere usædvanlig jul end jul i Sydney, så er Douz i Tunesien svaret. Douz er blandt andet kendt for at have lagt scener for Star Wars filmene, men derudover er Douz også kendt for at være vært for “The International Festival of Sahara”.

De omkring boende stammer og nabolande kommer sammen til at forme den tomme ørken til en stor fest.

Her er der mulighed for at opleve traditionelle madretter, markeder med kunstneriske håndværker, danseshows, sandhockey og kamel shows. Hvis du er typen, der ikke kan fordrage julen og julepynt, så er Douz destinationen, du har drømt om. Der er ingen julepynt whatsoever.

Flyveturen

Du har glædet dig i månedsvis til at komme væk og fejre jul i udlandet, eller det modsatte, blot komme væk fra julen og vinteren. I det du kommer ud til lufthavnen, finder du ud af, at dit fly er forsinket. I tilfældet af at dette finder sted, så bør du vide lidt om dine rettigheder ved forsinket fly.

Alt efter det flyselskab du flyver med, så er der mulighed for kompensation, dog er der også forskellige kriterier der skal opfyldes, før der er tale om en reel erstatningssag. Dette indebærer eksempelvis forsinkelsens varighed, afrejse- og slutdestinationen, årsagen for forsinkelsen med videre.

For at opnå SAS kompensation kan du tjekke beregneren ud på flyjura.dk og se om du kan få kompensation.