Business

Løsninger til at afskærme er mange - både inde- og udendørs. I denne artikel vil gennemgå nogle af disse muligheder, der kan berige hjem såvel som arbejdspladsen.

Virksomhed

Farveland Butikken

Telefon

9842 1200

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. oktober

Gardinløsninger: Funktion, æstetik og udendørs

Hvad end man er til og har brug for, findes der mange bud på hvordan gardiner funktionelt og æstetisk kan bidrage til lokaler og udendørsarealer. Køb gardiner hos en forhandler og konsulent, der kan byde på kvalitetsmaterialer samt professionel rådgivning og montering.

Funktion og personlig præg

Trænger hjemmet til at blive piftet op, er persienner en god og alsidig løsning. De kommer i et væld af farver, prints og looks. Dette gør sig også gældende med rullegardiner, som kommer med diverse dekorative detaljer og afslutninger. Denne type har i dag mange nye betjeningsmuligheder såsom fjernstyring og er desuden anvendelig som mørklægning.

Dupli gardinet er dog den bedste løsning for mørklæggelse, da den med det effektive system Light Block blokerer 99% af lysgennemtrængning. Ikke nok med det, agerer den også varmeisolerende og har akustiske fordele.

Less is more

- er et ganske kendt udtryk, der også gør sig gældende med pliccégardinet. I alt sin enkelthed giver plissé gardinet et simpelt og stilrent udtryk, men de kan altid piftes op med farver og teksturer, og de kan ligeledes fås som fugt- og smudsafvisende til badeværelse eller køkken. Et forstyrrende element kan dog være de lange snore, der hænger og dingler ved det ellers flotte gardin. Heldigvis kan dette undgås med en “smartcord” med fjedereffekt eller med en “cordless”-løsning, hvor du blot trækker eller løfter i gardinet frem for at hive i snore.

En lige så elegant løsning er lamelgardiner, der med sine lange smukke linjer giver et graciøst udtryk og smukt lysindfald. Især i store vinduespartier, kommer lamelgardiner til sin ret.

Udendørs

I sommermånederne, når man gerne vil have frisk luft gennem huset, men ingen ubudne insekter, kan man med fordel ophænge eller indsætte et dørforhæng eller insektnet designet til vinduer eller døre. Disse kan sagtens fås og monteres pænt. Er det snarere solen, som man ønsker at holde ude, kan man med fordel få udvendige screens. Betjent med motor og fjernbetjening er det en ideel løsning til blandt andet kontorer, eller når I arbejder på computeren hjemme. Via app kan I tidsstyre jeres screens til både solafskærmning og tyverisikring.

Er I heldig ejer af en café eller terrasse, er parasollen næsten et must. Den bidrager med atmosfæren, og til caféen er udeservering et vigtigt aspekt af indtjening. Afhængig af jeres behov, kan I ofte koble flere parasoller på et enkelt armatur uden at risikere, at det bliver en klodset installation. En anden mulighed er markisen, der nærmest agerer en udvidelse af bygningen og forlængelse af ude-sæsonen. Det er en ganske populær løsning, da den let kan betjenes via eksempelvis smartphonen. Til hjemmet er pergolaen især et hit, der i den grad forbedrer jeres terrasse-, udestue- og haveliv.