Business

Foråret er over os, og snart er sommeren på vej. Det betyder, at det er tid til efterhånden at pakke vintertøjet ned for denne gang og finde de lettere klæder frem.

Virksomhed

SJ Tekstil og Kunst

Adresse

Pinnebjergvej 5, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 40 34 71 67

E-mail

Salg@sjtekstilogkunst.dk

Webside

https://www.sjtekstilogkunst.dk/default/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. april

Gå foråret og sommeren i møde iført disse styles

Foråret og sommeren byder på flere forskellige trends og styles inden for modetøj til kvinder, og her får du tre tendenser, der er på mode i den kommende sæson.

Spring ud i farver

Vi har skiftet til sommertid, de mørke timer er blevet færre, og naturen begynder så småt at springe ud omkring os. Én af de allerstørste tendenser i sæsonens forårsmode og sommermode til kvinder er da også farver, hvor vi kan fejre den lyse tid med et sæt trendy postkasserøde busker eller en grøn cardigan. Er du mere til det afdæmpede look, kan en flot bluse i navyfarve matches med et par lyse busker i demin for at give dybde til tøjstilen. Hvis du er på udkig efter tøj i farver, kan du finde et udvalg af bukser, bluser og kjoler hos Ze-ze tøj.

Cool print

En anden trend, der fylder i sæsonens modebillede, er print. Hvis du gerne vil gå foråret og sommeren i møde med et feminint og farverigt look, er tøj med blomsterprint altid et sikkert hit. Hvad enten du ønsker at pifte et ellers sort outfit op med en blomstret bluse eller går all in med en kjole med blomstermønster, bliver man bare i bedre humør.

Prikker

Udover at den populære blomsterprint-tendens fortsætter, så er prikker også overalt i forårsmoden til kvinder. En sort kjole i let stof med prikker kan give et feminint udtryk, der forener det klassiske look med et trendy, men du kan eksempelvis også iføre dig en prikket stroptop og et par højtøjede jeans for et mere afslappet hverdagslook. Det gode ved denne trend er, at du både kan holde dig til neutrale farver eller gå mere farveamok.