Business

En lang, våd og kold vinter har sat sit præg på haven. Særligt kan det ses på de fleste træterrasser, som nu ser forfærdelige og ikke særlig indbydende ud.

Virksomhed

Cahba

Adresse

Københavnsvej 81, 4000 Roskilde

Telefon

71 72 99 85

E-mail

cahba@cahba.dk

Webside

https://www.cahba.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. juni

Frost, regn og slud har sat dybe spor

Træterrassen er noget af det træværk, som er allermest udsat for vejret påvirkning. Træterrassens plane overflade gør, at solen virkelig kan få fat, og regnen kan let lægge sig ovenpå. Er du i tvivl om, hvad du skal stille op med din træterrasse, som er blevet slidt og grim af vejret påvirkning, algevækst og flere års brug?

Professionel hjælp til afslibning af træterrassen

Træterrassen udsættes den for direkte slid, når du dagligt bruger den. Det gælder alt fra almindelig brug i form af gang, brug af havemøbler, der flyttes frem og tilbage, eller mindre børn, der farer hen over terrassen på deres løbehjul eller trehjulede cykel. Alle disse former for brug er med til at sætte deres spor på træterrassen. Er du træt af den slidte træterrasse, er der heldigvis hjælp af hente. Hos www.cahba.dk kan du finde professionelle fagfolk, der kan hjælpe med din træterrasse. Vi rykker ud til dig og giver din træterrasse en tiltrængt behandling.

Slibning af træterrasse kan være en rigtig god løsning, da det både får terrassen til at se ud som ny, så du igen får lyst til at opholde dig på træterrassen, men også giver din træterrasse øget styrke og holdbarhed i de kommende år. Endnu en fordel ved at slibe din træterrasse er, at det ofte også er en væsentlig billigere løsning end at lægge en helt ny træterrasse.

Forny din træterrasse uden at tømme pengepungen

Hvis du er gør-det-selv typen, har du sikkert overvejet, om ikke du bare selv skal give dig i kast med projektet i den kommende weekend, hvor du har lidt timer tilovers. Men der kan være gode grunde til, at du får en professionel til at gøre arbejdet.

Der er naturligvis nogle, der vælger selv at give sig i kast med den årlige slibning af træterrasse, og det skal du selvfølgelig også have lov til at gøre. Men hvis ikke du ved, hvad du helt nøjagtigt gør, kan det blive en dyr økonomisk fornøjelse og en besværlig opgave at afslibe træterrassen, hvis ikke det er noget, du har forsøgt dig ad med før. Hos Cahba er vi uddannet i at afslibe din træterrasse på en professionel måde og med det bedst egnede udstyr.

En træterrasse så god som ny

Vores fageksperter er specialiseret i slibning af alle slags trægulve, men også i slibning af træterrasser. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at vi også kan få din meget triste og medtagede træterrasse til at stråle på ny igen. Vores arbejde er baseret på et professionelt samarbejde med dig, hvor vi stræber efter at komme dine drømme til livs. Vi rådgiver dig om den bedste løsning, hvis du er i tvivl om, hvordan du ønsker at din træterrasse skal slibes.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan komme ud at se på din træterrasse. Vi giver et ganske uforpligtende og gratis tilbud. Derfor mister du ikke noget, hvis du alligevel beslutter dig for, at en afslibning af din træterrasse godt kan vente en sæson mere.