Business

Med blomsterlevering skal der ikke andet end et par klik til for at forskønne en anden persons dag med friske og dejlige blomster.

Virksomhed

Bloomit

Adresse

Hjallesevej 73, 5230 Odense M

Telefon

35 85 80 12

E-mail

info@bloomit.dk

Webside

https://www.bloomit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. maj

Friske og smukke blomster lige til døren

Vil du begave en du holder af med smukke blomster, kan du nu få dem leveret helt til din modtagers dør, uden at du selv behøver at starte bilen eller låse cyklen op.

Blomster og gaver til alle anledninger

Blomster er alletiders måde at fortælle andre, at du holder af dem. Blomster har i mange år været brugt til at kommunikere ting, som kan være svære at udtrykke, eller i situationer hvor det har været mere passende at lade gestussen tale for sig selv.

Vi bruger blomster til alle anledninger i livet. I de glade stunder, hvor lykken ingen ende vil tage, fejrer vi glæden ved at give eller modtage smukke blomster. Når en god ven endelig gennemfører sin uddannelse efter flere års hårdt arbejde, giver man en flot buket som lykønskning. Når venneparret endelig har fået det lille barn, de så længe har ventet på, fejrer man familieforøgelsen ved at give dem en dejlig gavekurv.

Eller måske har du bare en god ven, far, mor, bror, moster eller en helt femte person, som fortjener at få en blomstergave helt uden grund. Bare fordi du er så glad for dem.

Men selv i de sørgmodige timer, hvor sorgen fylder meget, spiller blomster også en stor rolle, og de kan medvirke til at dulme smerten for en kort tid. Når en man holder af, går bort, tager man en bårebuket med til bisættelsen eller begravelsen. Hvis det er nogen, man kender, som har mistet, så giver man dem blomster for at vise medfølelse, og at de ikke står alene med sorgen.

Der er blomster overalt i vores liv, og eftersom de fylder så meget, behøver man ikke gøre det sværere for sig selv at købe dem.

En god løsning til den tidspressede

Blomsterlevering er den perfekte løsning, hvis man ikke har meget tid eller overskud til at gå i blomsterbutikker for at lede efter den perfekte buket. Selv om der er noget personligt ved selv at have udvalgt blomsten blandt mange andre, så må vi bare erkende, at der for nogle ikke er nok timer i døgnet. Har man et fuldtidsarbejde, går der mange timer med det, og har man børn, sætter man dem jo over alt andet. Og så har man også sin sport eller andre fritidsaktiviteter, som man gerne vil bruge tid på.

Så i stedet for at gå og stresse over, at man absolut skal ud og lede efter blomster, kan man i stedet tage den med ro og finde den helt rigtige blomstergave online.

Alt man skal gøre, er at gå ind på sin florists webshop og finde den blomst, man gerne vil give og så bestille den. På den måde kan blomsterindkøbet foregå hjemme fra i ro og mag og muligvis med en god kop kaffe ved siden af. Man slipper derfor for stress og at bruge tid på at køre ud og hjem.

Bloomit er et godt eksempel på en webshop, som sælger og leverer blomster. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og udvalget favner bredt, og du kan finde både buketter, afskårne blomster, husplanter, gavekurve og meget mere.

Købssystemet også nemt og overskueligt, og efter et par enkelte klik har du bestilt en blomst til udbringning. Nemmere bliver det ikke at sprede blomsterglæde.

Levering næste dag – og muligvis i dag

Hos mange blomsterhandlere kan du få din blomst bragt ud så tidligt som næste dag. Det er naturligvis også muligt at vælge leveringsdatoer, der ikke ligger i den knap så nære fremtid. Dette er en god mulighed at have, hvis du gerne vil være ude i god tid med din gave.

Blomsterbutikker der tilbyder udbringning af blomster, tilbyder som regel både levering til danske og udenlandske adresser. Det skal ikke være nogen hindring, at du bor langt fra dine elskede, men du må tage højde for, at det højst sandsynligt tager et par dage, før din levering er fremme.

Har du i mellemtid glemt at købe en gave, og du har brug for blomster i dag, er det hos nogle blomsterhandlere også muligt at bestille levering til samme dag.

Her skal du være hurtig på aftrækkeren og hurtigst muligt kontakte din lokale blomsterbutik for at høre, om din ordre overhovedet kan lade sig gøre med så kort varsel. Hvis det kan lade sig gøre, må du nok regne med, at der kommer et ekstra gebyr oven i for det korte varsel. Der er jo trods alt en florist, der skal pakke din blomst forsvarligt ind, så den ankommer flot og ikke mindst helskindet frem, samt er der en vognmand, som hurtigt skal rykke ud, så din ordre kommer frem samme dag.