Business

Er man haveejer, så ved man, hvor rart det er, at haven fremstår så flot som overhovedet muligt.

Virksomhed

Aabybro Skov & Have

Adresse

Fristrupvej 15A, 9440 Aabybro

Telefon

98 24 47 11

E-mail

Aabybro@skovhave.com

Webside

https://skovhave.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. september

Forkæl din have nu

Sommeren er efterhånden ved at synge på sit sidste vers, og det betyder, at efteråret lige så stille er begyndt at melde sin ankomst. Overgangen fra sommer til efterår betyder blandt andet koldere temperaturer og mere tid indendørs. Det er også i denne periode, at haveejere så småt begynder at lade deres haver stå til, indtil det igen bliver varmt, og græsset gror igen.

Det er dog en god ide lige at forkæle haven en sidste gang, mens sommeren stadig er her lidt endnu. På den måde kan man også trække sig indendøre med god samvittighed, når først kulden begynder at banke på døren, for så står haven skarpt, og så skal den måske kun plejes i ny og næ indtil næste sommer.

Kvalitet er vigtigt

Vi anvender oftest redskaber og produkter af høj kvalitet i hverdagen til forskellige ting. Det kan eksempelvis være, at man har erhvervet sig en kaffemaskine, en cykel, møbler eller lignende af høj kvalitet, for det er ikke til at komme uden om, at kvalitet er med til at sætte prikken over i’et.

Selvom haven måske ikke er et sted, du gør brug af hver dag, ligesom du drikker din kaffe hver morgen, så er det også vigtigt, at man anvender produkter af høj kvalitet i haven. Det er nemlig her, at det rigtige redskab kan have en afgørende betydning for, at haven er plejet og fremstår på bedst mulig vis. For når man først går i gang med at pleje haven, så er der stor sandsynlighed for, at man bliver særdeles bidt af det, og så kræver det også, at haven håndteres på den helt rigtige måder.

Der er mange muligheder

Døjer du eksempelvis med et terræn i haven, som kan være svært at komme i gang, så kan du med fordel anvende en buskrydder fra Husqvarna, der er din hjælp til at komme besværlige og tætvoksende områder til livs.

Selve plænen er noget af det første, som du selv og andre vil lægge mærke til, når de ser din have. Det er uden tvivl også på selve plænen, du bruger tid i haven, og har du eksempelvis små børn i familien, som nyder at løbe i bare tæer, så er det en god ide at have en lækker plæne, som de kan boltre sig på, og som ovenikøbet fremstår særdeles flot.

Vil du være sikker på, at dit græs bliver slået på bedst mulig vis og med det bedste resultat, så kan du eksempelvis anvende en plæneklipper fra Husqvarna, som Aabybro Skov & Have blandt andet er forhandler af. På den måde får du den bedste klipning, og det er med garanti noget, din græsplæne vil nyde godt af.

Der er dermed ingen tvivl om, at din have vil nyde godt af, at du lige giver den en ekstra omgang kærlighed, inden efteråret for alvor melder sin ankomst.