Business

Om du skal have nyt undertøj eller nattøj, så er det vigtigt, at du vælger et materiale, som både er komfortabelt og flot at se på.

Virksomhed

OnlineLingeri

Adresse

Adelgade 29, 9500 Hobro

Telefon

98 52 00 00

E-mail

info@onlinelingeri.dk

Webside

https://www.onlinelingeri.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

Fordele ved silke

Silke er en af de klare favoritter, da det glatte materiale kommer med flere forskellige fordele.

Til både sommer og vinter

Silke nattøjet fungerer både om sommeren og om vinteren. Om sommeren er silken et let materiale, som vil holde dig kølig. Dette kan lade sig gøre, da silken er et åndbart materiale, som holder sveden væk. Om vinteren vil silken dog være med til at holde dig varm, da materialet vil holde din kropsvarme inde.

Selvom det lyder for godt til at være sandt, så er dette stof nærmest magisk!

Allergivenligt

Hvis du er allergiker eller lider af astma, så er silken det optimale valg for dig. Silken formår nemlig at beskytte dig mod husstøvmider og diverse svampe. Du kan derfor sove behageligt uden at bekymre dig om diverse former for allergianfald. De naturlige stoffer i silken er også god for din hud, da aminosyrerne er beskyttende mod blandt andet husstøvmider og lignende.

Svedtransporterende

Silke er også svedtransporterende, da silkens fibre vil suge det meste af fugten til sig, uden at materialet vil føles vådt. Sveden vil derefter fordampe ud i rummet, og da silken hurtigt tørrer, så er du sikret en behagelig nattesøvn.

Det blødeste materiale

Det kan være svært at beskrive følelsen af at kravle under silkesengetøjet eller trække i det blødeste nattøj, men når du først har prøvet det, så er det svært at vende tilbage til de mere traditionelle materialer. Ud over at være blødt, så er materialet også let at have på. Vægten hænger ikke just sammen med stoffets robusthed og beskyttelse.

Invester i din velvære

Om du vil ud og købe nyt silke undertøj eller nattøj, så gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at investere i det glatte materiale. Du kan også blot investere i et nyt pudebetræk eller en skifte dit lagen ud.

Hos OnlineLingeri finder du et stort udvalg af forskelligt nattøj og undertøj i silke. Du kan blandt andet finde undertøj og nattøj fra Lady Avenue i det lette materiale.