Business

Alle kender til de populære Flying Superkids.

Virksomhed

Foreningen Gymnastikgården

Webside

https://www.gymg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. oktober

Flying Superkids og Lone Godbersen - derfor er de så populære

Lone Godbersen og hendes tidligere mand Uwe Godbersen er grundlæggerne af Flying Superkids. Flying Superkids er en succesfuld gymnastikforening, som turnerer verden rundt med et flot sceneshow. De skyder op i forskellige byer med deres karakteristiske røde cirkustelt.

Cirkusteltet er fyldt med gymnastik, akrobatik, sang og dans udført af gymnaster, der er helt ned til otte år gamle. Det, Flying Superkids og Lone Godbersen kan, er, at de laver gymnastikken til et show, som både børn og voksne har stor fornøjelse af.

Gymnasterne er dygtige, og der ligger hård træning bag deres talent. Gymnastikken bakkes op af et spektakulært sceneshow, og de mener selv, det er derfor, de er populære. Det er ikke kun gymnastik - det er underholdning i særklasse. Men kan en sportsgren forenes med forretning?

Kan professionel gymnastik og forretning forenes?

Gymnasterne i Flying Superkids stiller ikke op til landsdækkende konkurrencer og udtagelser til diverse talenthold og landshold. Det er vigtigt, at konkurrence ikke præger deres motivation i Flying Superkids. Her handler det i højere grad om motivation gennem fællesskabsånd. Det er Lone Godbersen med til at sørge for.

Der stilles spørgsmålstegn ved, om du godt kan forene professionel gymnastik og bredt foreningsliv. Det kan du godt, men det er altafgørende, at lederne formår at balancere de to ting. Det er vigtigt, at gymnasterne ikke bliver presset bare for at opnå resultater.

Ledelsen og trænerne i Flying Superkids ved, at de ikke har nogen medlemmer, hvis ikke deres gymnaster har det godt. Så derfor fokuseres der meget på deres trivsel i forbindelse med træningen. Det kræver gode pædagogiske kompetencer at drive en forening som Flying Superkids.

Årelang mesterlære skal føre forretningen videre

Lone Godbersen og hendes daværende mand var som sagt stiftere af Flying Superkids, men hun har for længst givet lederrollen videre til sine sønner. I mange år har de været i mesterlære hos deres forældre, så de en dag kunne drive foreningen videre.

Lars Godbersen, Lone Godbersens søn, har endda selv været en Flying Superkid, så han ved, hvordan det er at være elitegymnast. Nu leder han selv det akrobatiske cirkus med kyndig vejledning fra sin mor, som stadig har meget at bidrage med.

Lone Godbersen og Flying Superkids er en forening drevet af dygtige gymnaster og kompetente ledere og trænere, som har fået årelang mesterlære.