Business

At styre en virksomhed kommer med flere praktiske følger, nogle sjovere end andre. En af disse praktiske følger er bogføring, hvor virksomhedens regnskab i form af udgifter og indtægter skal systematiseres.

Virksomhed

Bogfoering.dk Aalborg

Adresse

Danalien 1, 1. sal, 9000 Aalborg C

Telefon

42 14 81 52

E-mail

aalborg@bogfoering.dk

Webside

https://bogfoering.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. november

Få styr på økonomien med et digitaliseret bogføringssystem

Mange virksomheder, uanset størrelse, løber ofte panden mod muren hvad angår bogføring. Enten fordi de finder det besværligt, mangler ressourcerne til at gøre det, eller fordi de simpelthen ikke kan finde den nødvendige tid blandt arbejdskræfterne.

For disse virksomheder er der dog godt nyt at hente. Der er nemlig begyndt at komme flere og flere online bogføringsvirksomheder på markedet. Dermed kan virksomhederne koncentrere sig om deres andre arbejdsopgaver, mens alt der har at gøre med virksomhedernes økonomi overlades i hænderne på professionelle, som kan deres kram.

Slut med papirbilag

Nu kan det blive slut med mapper af fakturaer, hobevis af kvitteringer og andre former for bilag. De online bogføringsfirmaer tilbyder nemlig virksomheder et fuldt ud digitaliseret og automatiseret bogholderi, som giver et meget bedre overblik. Der er generelt mange fordele ved et digitalt bogholderi, og nedenstående punkter er blot et udpluk:

– Man slipper for papirbilag og dermed alt renderiet og besværet med at finde gamle bilag frem fra støvede hylder.

– Man får fuld kontrol over alle betalinger og skal dermed ikke frygte, at en betalingsfrist eller godkendelse er gået tabt i bunken af bilag.

– Man sparer en masse tid, da alt foregår over computer eller telefon, og flere opgaver blot kræver et enkelt klik.

– Man får et bedre og mere letforståeligt overblik over virksomhedens økonomi og kan dermed bedre følge med i, hvor godt det går, ligesom det også er muligt at se, hvor godt virksomheden klarer sig i sammenligning med andre virksomheder.

Den store fordel er naturligvis også, at du med et digitalt og online bogholderi kan frigøre og outsource mange af de økonomiske opgaver. Opgaver, som ikke nødvendigvis gavner eksempelvis væksten eller driften i firmaet, men som er strengt nødvendige. Hvorfor det netop er denne type opgaver, der er fordelagtige at give fra sig.

Behold det gamle regnskabsprogram

Flere virksomheder er gået over til brugen af digitale regnskabsprogrammer, men det har ingen betydning for de online bogholdere. De er ofte opdateret på alle de store regnskabsprogrammer såsom Dinero, E-conomics, Microsoft Dynamics NAV Small Business, Microsoft Dynamics AX osv. Derfor kan virksomheder vælge at beholde det regnskabsprogram, de allerede anvender, hvor bogholderen blot går ind og understøtter med diverse udvidelser og tilpasninger.

Uanset om det drejer sig om små eller store regnskabsprogrammer, sidder vi inde med bogholdere, som er bekendte med dem. Intet regnskab eller regnskabsprogram er for lille eller for stort.

Lokale bogholderier i Aalborg

Et online bogholderi kan bruges uafhængig af det geografiske tilholdssted, men det kan være rart at vælge noget lokalt som eksempelvis en lokal bogholder i Aalborg, hvor man enten kan vælge at møde personligt op på deres kontor, få eksterne bogholdere ud i virksomheden eller tage kontakt over mail, telefon eller Skype.