Business

Det er sikkert ikke gået din næse forbi, at der er kommet en ny nikotinspiller til byen - nemlig el cigaretten.

Virksomhed

Elekcig AB

Adresse

Mäster Johansgatan 6, 21121 Malmö

Telefon

71 99 67 30

E-mail

info@elekcig.dk

Webside

https://www.elekcig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. september

El cigaretter: hvad er det egentlig?

Mange vælger at kvitte deres årelange forbrug af cigaretter og i stedet skifte til el cigaretter, som ikke indeholder tobak.

El cigaretter fungerer således, at de opvarmer flydende væske, kaldet e-væske eller e-juice. Denne væske indeholder både nikotin og smag. Til forskel fra almindelige cigaretter, efterlader el cigaretter dig ikke med røgbefængt tøj. I stedet lugter el cigaretter sødligt - som hvis du ryger en vandpibe. Der findes mange, mange varianter af el cigaretter.

Nye el cigaretter

El cigaretter har efterhånden været på markedet en del år, og der kommer dagligt nye el cigaretter til. De fleste forhandlere tilbyder en el cigaret for begynder, og det er et godt sted at starte, hvis du er ny. Der er nemlig rigtig mange ting, man som forbruger skal forholde sig til, og det kan være svært at navigere rundt, hvis man er helt grøn.

Almindelige cigaretter findes også i forskellige variationer, men el cigaretter opererer allerede nu i en større verden af forskellige sammensætninger. Det kan være i sammensætninger af damp, nikotin og smag.

Det kan tage tid at finde den smag, du foretrækker. Og det kan tage tid at finde ud af, hvor meget nikotin, du ønsker for din el cigaret. Derudover indeholder el cigaretter et stof, som giver dig den kradsfølelse i halsen, som almindelige cigaretter gør. Det er også individuelt, hvor meget og hvor lidt krads, man ønsker.

El cigaretterne forfines og udvikles hele tiden. Så man bliver sjældent ved den samme kombination længe, da nye smage skal prøves.

Hvad så med nikotin?

Der er også mulighed for nikotinbase til el cigaretter. En nikotinbase giver dig mulighed for selv at blande den væske, der skal være i din el cigaret. En nikotinbase indeholder ren nikotin, og du kan selvfølgelig vælge nogen, der er mere eller mindre nikotinholdige. Det er et spørgsmål om præferencer. Du kan derfor vælge din helt egen nikotinstyrke.

Nikotinbasen skal blandes med propylen glycerol og vegetabilsk glycerin, som hver tilfører krads og damp til din blanding.

En nikotinbase er en filler, hvor der hverken er tilsat smag eller duft. Du tilsætter efterfølgende selv den smag og aroma, du ønsker for din el cigaret. Som sagt kan du begynde med en begynder el cigaret, før du kaster dig ud i egne fillers.