Business

De fleste forældre har ofte babytøj nok til en hel fødestue allerede lang tid inden, den lille ny kommer til verden.

Virksomhed

Dansk Outlet

Adresse

Eli Christensensvej 53, 7430 Ikast

Telefon

53362874

E-mail

info@danskoutlet.dk

Webside

https://www.danskoutlet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. december

Dette tøj kan din baby ikke undvære

Venner, veninder, familie og kollegaer har alle givet deres bidrag til verdens sødeste babytøj, så skabet nok er fyldt op allerede inden terminsdagen – og så kan han eller hun bare komme til verden! Men da de fleste babytøjsgaver netop ofte overrasker med ’verdens sødeste babytøj’ , er det alligevel ikke altid, at de kommende forældre ligger inde med en del af det tøj, babyen bare ikke kan undvære.

Herunder kan du finde en håndfuld basics, som alle kommende forældre bør anskaffe sig, inden deres lille guldklump kommer til verden. Det kan virke som meget og som en stor udgift oven i alt det andet, men på forskellige danske outlets, kan du finde billigt babytøj af utrolig god kvalitet.

Vinter eller sommer? Køb baby basics til årstiden

De allerførste tøjindkøb til babyen kan variere meget alt efter, om han eller hun bliver født om vinteren eller om sommeren. Bløde bukser, trøjer, bodystockings, strømper, huer og overtøj bruges dog hele året. Derfor er det ofte bare materialet, der bør blive bestemt af, om fødselsdatoen ligger i en vinter-, forår-, sommer- eller efterårsmåned.

Skal du have et vinterbarn, er det altid vigtigt at være opmærksom på den kuldepåvirkning, spædbørn er særligt udsat for. Her fås der rigtig mange gode strømper, strømpebukser og bodystockings af uld, der vil hjælpe til med at holde den lille varm. Derudover er det vigtigt, at barnet har en god uldhue på i køligt og blæsende vejr. Dette er særlig vigtigt, da små børn afgiver en stor del af deres varme fra hovedet, og det derfor altid skal holdes varm.

Til et sommerbarn er det vigtigt, at barnet heller ikke får det for varmt. Selvom barnet naturligvis stadig skal have godt med tøj og ofte også en hue på, så kan tøjmaterialer som bomuld som regel klare jobbet.

Tøjet skal kunne følge med dit barn

Selvom det kan være svært at begrænse sig, kan det være en fordel at købe relativt lidt af hvert stykke tøj. Babyer vokser hurtigt, deres motoriske kunnen ændrer sig, og samtidig vokser behovet for flere forskellige slags babytøj også.

Dit barn bliver med tiden mere og mere bevægelig, og her bliver behovet for praktisk og slidstærkt inden- og udendørstøj også større. Til udendørsbrug er der behov for både vand- og vindtæt tøj i materialer, der både er åndbare og ikke hæmmer babyens bevægelighed. Til indendørsbrug er der behov for løst og afslappende tøj, som dit barn uden problemer kan bevæge sig i.

Tøjet bør altid passe til barnets motoriske udvikling – og det samme skal fodtøjet. Spædbørn har brug for varme og bløde hjemmesko, som sidder godt fast på foden – også når de sover. Når han eller hun så småt begynder at kravle og gå, er det en god idé med et par hjemmesko med skridsikker bund, som kan hjælpe barnet lidt på vej.