Business

Er du så heldig, at du skal på efterskole efter 9.klasse? Hvis du er en af de heldige, er det bare med at finde den rette skole.

Virksomhed

Han Herred Efterskole

Adresse

Aggersundvej 237, 9690 Fjerritslev

Telefon

98 21 17 75

E-mail

info@hhe.dk

Webside

https://www.hhe.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. juni

Derfor skal du vælge en idrætsefterskole

Det er vigtigt, at du får valgt den helt rigtige efterskole, da du skal bruge et helt år der. Dog kan det næsten garanteres, at du vil få det bedste år uanset, hvilken skole du vælger. De fleste efterskoler er koncentreret om en bestemt hobby, interesse eller tema. Du bør vælge 100% efter dine interesserer, men har du ikke noget, du går ekstra meget op i, så er der flere gode grunde til at tage på en idrætsefterskole.

Masser af bevægelse

Det siger sig selv, at det selvfølgelig er rigtig sundt at bevæge sig en hel masse, men faktisk er det også helt vildt sjovt. Det er især sjovt, hvis du finder noget, du særligt godt kan lide og dyrker det sammen med dem, som bliver dine rigtig gode venner. Du bliver glad af at dyrke idræt hver dag, og du vil blive træt om aftenen på den helt gode måde.

Mulig ny passion

Hvis du er en af dem, som ikke har nogen specifik interesse, kan du ved at tage på efterskole, blive god til en helt bestemt ting. Du kan komme til at blive rigtig god og elske det, så du måske får lyst til at fortsætte efter dit år på efterskole. Det er rigtig fedt at have noget, som du er virkelig god til, og det kan du opnå på idrætsefterskole.

Venskaber for livet

På en efterskole vil du få nogle helt specielle venskaber, fordi I kommer så tæt på så kort tid. Dette gælder ikke kun specifikt for en idrætsefterskole, men er mere generelt for alle efterskoler. Det er også derfor, du helt sikkert vil få et godt år uanset hvad, du vælger.