Business

Har du en teenager derhjemme, der gerne vil på efterskole? Så er det langt fra ligegyldigt, hvilken efterskole du vælger at melde dit barn ind på.

Virksomhed

Stidsholt

Adresse

Ørtoftvej 152, 9300 Sæby

Telefon

98 46 80 33

E-mail

info@stidsholt.dk

Webside

https://stidsholt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 21. februar

Derfor skal du vælge en badminton efterskole

Der findes masser af forskellige efterskoler, og hvad enten din datter eller søn elsker at spille musik, dyrke idræt eller være kreativ, findes der også en efterskole, der matcher din teenagers interesser.

Udforsk elite badminton efterskole, hvis dit barn elsker badminton og gerne vil bruge endnu mere af sin fritid på det, eller besøg en gymnastikefterskole, hvis det er her, interessen ligger. For at dit barn kan få en god tid på efterskole, er det afgørende, at I sammen finder en efterskole, der matcher dit barn og hans eller hendes interesser.

Hvad er en badminton efterskole?

Rent fagligt er en badminton efterskole en efterskole på niveau med alle andre efterskoler i landet. Dit barn får alt den matematik, dansk med videre, det er påkrævet for at få en niende- eller tiendeklasses afgangseksamen. Men derudover har eleverne mulighed for at vælge badminton som linjefag. Det vil altså sige, at dit barn får mulighed for at spille flere timers badminton om ugen.

Dyrker din søn eller datter allerede badminton og bruger flere timer ugentligt på at træne, spille kampe og spille sig endnu bedre, så er en badminton efterskole en oplagt mulighed. Her bliver der rig mulighed for at bruge timer i hallen med en badmintonketsjer i hånden og at blive trænet af en eller flere dygtige badmintontrænere.

Idrætsefterskoler har flere sportsgrene på programmet

Alle idrætsefterskoler har ikke alene én sportsgren på tapetet. Der vil altid være mulighed for at melde sig ind på forskellige idrætsformer, og det være sig alt fra fodbold og håndbold til badminton eller svømning. Søger du en nordjysk håndbold efterskole for dit barn? Eller er det en svømning efterskole, du har i kikkerten?

Uanset hvad så gør du klogt i at se dig omkring og holde de forskellige idrætsskoler op mod hinanden. Nogle vil naturligt være kendt som den foretrukne badminton efterskole eller håndbold efterskole, og her kan du så føle dig sikker på, at de har et højt niveau inden for det felt, og at de vægter den enkelte idrætsgren højt.

God fornøjelse med at finde den perfekte efterskole til din teenager!