Business

Pynteting kan være prikken over i'et i dit hjem.

Virksomhed

Skiltex

Adresse

Ejby industrivej 91c, 2600 Glostrup

Telefon

70 20 40 98

E-mail

info@skiltex.dk

Webside

https://www.skiltex.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 28. august

Billige og hyggelige pynteting til hjemmet

Noget vægpynt er med til at gøre hjemmet mere hjemmeligt, og det kan også få gæster til at føle sig mere velkommen. Derudover kan det også få en til at føle sig mere hjemme. Du får her 3 ideer til pynteting til hjemmet.

Lys til væggen

Lyskæder bliver mere og mere populære. Det er ikke kun mildt, hyggeligt lys de afgiver, men der findes så mange flotte varianter, at det virkelig kan gøre en forskel i rummet. Om det så er over sofaen eller over sengen. Lyset er hverken for meget eller for lidt, så det er perfekt belysning til de hyggelige aftenener. Hvis man gerne vil se en film, men synes det er for mørkt, kan lyskæden tændes. At smide en lyskæde ind i de hyggeligere aftenener giver bare en helt anden stemning.

Der findes lyskæder med små pærer, med små bolde, med søde motiver eller med hjerter. Der findes så mange forskellige slags, så der vil med garanti være en som passer til det pågældende rum, som lyskæden skal være i. Der skal dog bruges batterier til de fleste, så det er altid godt at have nogle ekstra batterier liggende, hvis den skulle løbe tør. Man kan også have mere end én lyskæde, så de hænger under eller ved siden af hinanden. Dette afhænger dog meget af størrelsen og pladsen på væggen som de skal hænge på.

Saml dine ting

Hvis man har fotografier liggende, kan man anskaffe sig en opslagstavle, som man kan have dem hængende på. Der findes mange forskellige størrelser, så de passer til alles behov. Hvis man har børn, kan den også bruges som kunstvæg, hvis de kommer hjem med tegninger, blade eller lignende. Man kan også variere indholdet på dem, så der er lidt af det hele. Men kan have en ugeplan hængende på den, med nogle minder i form af fotografier ved siden af. Man kan også sætte citater på, som man kan se på om morgenen, inden en ny dag begynder. Det er kun fantasien, som sætter grænser med en opslagstavle, da den kan bruges til så mange ting.

Find plakater

Plakater af alle arter kan også altid pryde væggen. Om det så er plakater inden for et specifikt interessefelt, som den menneskelige muskulatur på kontoret, eller om det er en plakat med sjove ordsprog på. Der findes uendelig mange forskellige varianter, som man kan vælge imellem. Man kan vælge at sætte dem i flotte rammer, men de fungerer ligeså fint uden. Det er selve charmen af plakaterne, som giver den hyggelige stemning. Hvis dét på væggen afspejler beboerne, kommer hjemmet til at føles som noget personligt, da man sætter sit eget lille præg på boligen.