Business

Har du en ny bil i sigte, men er du ikke sikker på, om du skal købe den på et uautoriseret eller autoriseret værksted? Så læs med og få svaret.

Virksomhed

Kurts Autoværksted ApS

Adresse

Industrivej 15-17, 9440 Aabybro

Telefon

98 244 010

E-mail

info@kurts-auto.dk

Webside

http://www.kurts-auto.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. november

Bilkøb på autoværkstedet: Autoriseret eller ej?

Uanset hvilken bil du måtte have i tankerne, kan du næsten være sikker på, at du kan finde den til salg på et autoværksted - men den vil ikke altid være pengene værd. Det kommer nemlig an på hvilket værksted, du henvender dig til. Autoriseret eller ej.

Pålidelig bilpartner

På et autoriseret værksted er du sikret en bil, der har fået et fornuftigt syn, hvor der ikke er set gennem fingrene med diverse fejl og mangler, hvilket man ellers kan opleve. For de har også en aktie i, at bilen ter sig godt ud ifm. salg. Derudover har din autoriseret mekaniker et godt indblik i din bil, hvis den mod forventning skulle få brug for en kærlig hånd, eller du ønsker noget ændret med tiden. Og det er altid godt at have en automekaniker, der kender sin bil, som var det hans egen lomme.

Originale reservedele sikrer din sikkerhed

På et autoriseret værksted har man samtidig den nødvendige uddannelse og tekniske indsigt, det kræver, når man arbejder med biler. De autoriserede mekanikere er bundet til producenternes foskrifter, hvorfor de ikke har mulighed for at løse bilens problemer på utraditionel vis, hvilket er med til at udgøre din sikkerhed bag rattet.

Lægger du vejen forbi et autoriseret autoværksted og får tilbud på en udbedring, risikerer du altså ikke at betale en skyhøj pris for uoriginale reservedele af lav kvalitet. Det kan derfor på mange måder være pengene værd at købe en brugt bil på et autoriseret værksted, hvis ikke du ønsker store og uforudsete reparationer.

Så se nærmere på et autoriseret værksteds udvalg af biler til salg og få en køreglæde, der varer ved.