Glæde: Aabybro Viseklub har modtaget godt 50.000 fra SE Vækstpuljen

Aabybro: Der er glæde hos Viseklubben i Aabybro.

For udover, at de forleden følte glæde over at optræde for Ældre i bevægelse og Hjerteforeningen, så var de også ekstra glade over det udstyr, de havde med.

Ved samme anledning var der besøg af næstformand Keld Ahlmann fra SE Vækstpuljen Nyfors.

Aabybro Viseklub havde nemlig søgt midler til at købe lydudstyr, scenebagtæppe og klaver.

- Vi modtog med stor glæde en donation på 54.581 kroner, som er brugt på det ønskede udstyr. Og ved denne lejlighed fik vi mulighed for at takke for SE Vækstpuljens store velvillighed for Aabybro Viseklub, fortæller Jytte Hedelund fra Viseklubben.

Hun fortæller, at Viseklubben blev ”født” i marts måned 2018, og havde første viseaften i september 2018.

- Det er siden blevet til 8 udsolgte viseaftener på Jammerbugt Kultur og Erhvervscenter i Aabybro, fortæller Jytte Hedelund.

Viseklubben føler, at de er blevet taget godt imod.

- Publikum har taget rigtigt godt imod det nye tiltag, og vi forsøger at tilrettelægge programmerne ud fra hvad vores publikum gerne vil høre. Det er fællessange hver gang og klubben tæller nu 13 aktive udøvende, fortæller Jytte Hedelund.

Bestyrelsen bag foreningen er Formand Anne Sofie Klemar og Næstformand John hedelund, Sekretær Merethe Kristensen og Kasserer Jytte Hedelund, samt Benny Klemar.

Foreningen har en stor skare af støttemedlemmer og der er stor interesse for at deltage i viseaftenerne på Kulturcentret.

Næste arrangement i Viseklubben er den 27. november, hvor programmet er et ønskeprogram fra publikum.

- Vi lod hatten gå rundt til vores viseaften den 25.9. og vi har fået så mange ønsker på dejlige, sjove, nye og gamle viser og sange, som vi har på programmet både i november, men også lidt i januar måneds viseaften, fortæller Jytte Hedelund.

Man kan allerede nu bestille billetter til næste viseaften, ligesom det er muligt at købe billetter til alle viseaftener i 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...