Dette års Vildmosekartoffel festival aflyses grund af Covid-19 situationen

Som så mange andre arrangementer, aflyses dette års Vildmosekartoffel festival i år på grund af Covid-19 situationen. Det oplyser Vildmoseporten i en pressemeddelelse.

- Der er så mange usikre elementer der skal tages højde for: Hvor mange må vi samles – hvad med afstandskrav – krav til håndhygiejne – hvordan er corona-situationen til oktober. Er der kommet en fase 2, og hvilke krav vil det så medføre?

Vildmoseporten skriver også, at mange af de frivillige er i en alder, som gør, at de er i risikogruppen, og det samme gælder publikum.

- Hvis vi får afbud fra en større del af de frivillige, kan det være meget svært at gennemføre festivalen, især hvis der også skal bruges ekstra kræfter på afspritning og vaskning af toiletter på dagen.

Økonomien er også årsag til, man vælger at aflyse i år.

- Vi ved også, at mange af vores sponsorer lider økonomisk efter at have været lukket ned i en periode, så vi frygter, at vi også på det punkt, vil få svært ved at få den støtte vi plejer.

Med baggrund i disse overvejelser, har folkene bag Vildmosekartoffel festivalen, derfor besluttet at aflyse i 2020.

- Vi beklager meget, at vi må skuffe vores faste publikum i år, men håber de forstår os, og møder op til Vildmosekartoffel festival i 2021, slutter Vildmoseporten i pressemeddelelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...