”Vi Elsker Sommer” har indtaget Blokhus, og der er koncerter helt ind i uge 31 på Møllepladsen

De traditionelle koncerter på torvet i Blokhus er i år afløst af ”Vi Elsker Sommer” karavanen, der til og med uge 31 gæster Blokhus med musik, stand-up og underholdning for de mindste.

I torsdags løb de første oplevelser af stablen i teltet på Møllepladsen, hvor personer som Sanne Salomonsen, de lokale MGP stjerne JAAIIL, Mick Øgendahl og Burhan G kigger forbi og leverer underholdning på sommerdagene.

For destination Blokhus, der arrangerer koncerterne i samarbejde med ”Vi Elsker...” har det været vigtigt at skabe liv i sommerugerne i Blokhus, nu hvor de traditionelle torvekoncerter ikke har været mulige at gennemføre.

- Vi er rigtig, rigtig glade for, at der er nogle, der har øjnene oppe for Blokhus. De tilbød at komme med hele setuppet, og vi har ingen økonomisk risici i det. Vi har jo været nødt til at aflyse en del på grund af corona, og vi er rigtig glade for, at der er musik og aktivitet i Blokhus i sommerugerne, siger formand for Destination Blokhus Berit Bøjstrup.

Hun er selvfølgelig stadig ked af, at de store gratis koncerter på torvet ikke bliver til noget i år, men priser sig lykkelig for, at ”Vi Elsker Sommer” kan være med til at sparke liv i Blokhus, som heldigvis stadigvæk har set mange turister de seneste uger.

- Der er rigtig mange turister og aktivitet ved de erhvervsdrivende og alle butikkerne, og det er dejligt. Vi er meget glade for, at ”Vi elsker” er i Blokhus, for det er godt nok ikke gratis som torvekoncerterne, men med hjælpepakkerne kan folk stadig høre musik til fornuftige priser, siger Berit Bøjstrup.

”Vi elsker Sommer” koncerterne er i Blokhus indtil tirsdag 28. juli med tre daglige tidspunkter. Hver dag med underholdning for de mindste kl. 11.00, musik kl. 16.00 og musik eller stand-up kl. 19.00. Se hele programmet på www.vielsker.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...