JAMMERBUGT: Jammerbugts venskabsbyer i Tyskland og Polen, Stadt Tornesch og Strzelce Krajenskie, besøger til kommunen i fredag 10. maj og lørdag 11. maj. Temaet for besøget er blandt andet fjernvarme, affaldshåndtering og genbrug.

Dagene byder på et varieret program med arbejdsmøder, besøg på forsyningsvirksomheder og -installationer, kunst- og kulturbesøg og generel videndeling for de fem besøgende fra Tyskland og seks besøgende fra Polen samt repræsentanter fra Jammerbugt Kommunes økonomiudvalg.

Fredag formiddag er der officiel modtagelse på Rådhuset i Aabybro i Byrådssalen, hvor de tre borgmestre holder taler. Herefter går turen til Aabybro Fjernvarmeværk, hvor driftsleder Torben Stenbroen viser rundt. Fredag eftermiddag byder på kig på vindmøllerne i Saltum og senere besøg på Center for Papirkunst i Hune.

Lørdag begynder med besøg på den moderne genbrugsplads i Pandrup, hvor repræsentanter fra Jammerbugt Forsyning fortæller om affaldssortering. Gæsterne vil også opleve genbrugspladsen i aktion i løbet af formiddagen.

Så går turen til kunst- og kulturcenter Tranum Strandgård, inden dagen sluttes af med besøg i Tinghuset i Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...