SPORT: Lasse Steffensen fra Pandrup er i forvejen en del af NordicBet Liga-truppen. Fra den kommende sæson er Zander Hyltoft også en del af Vendsyssel FF

PANDRUP: Fra næste sæson er midtbanespilleren Zander Hyltoft ikke mere at finde i den blå trøje for Jammerbugt FC. Hyltoft bliver nemlig fultidsprofessionel i Vendsyssel FF.

Det skriver Jammerbugt FC i en pressemeddelelse.

Dermed bliver Hyltoft igen holdkammerat med Lasse Steffensen fra Pandrup, som tidligere har taget skiftet fra profil i Jammerbugt FC til fuldtidsprofessionel i NordicBet Liga-klubben mod nord.

- Det er en af de situationer, hvor jeg græder med det ene øje og smiler med det andet. Zander er jo en rigtig god case på den måde, at han nu har været hos os nogle år, hvor han virkelig har udviklet sig progressivt. Han er en stor profil for os, og jeg er stolt af, at vi kan sende sådan en dygtig spiller videre op i 1. division. Det vidner om det gode arbejde, som vi udfører som klub og det gode arbejde, Zander selv har leveret, udtaler cheftræner Bo Zinck.

- Vi mister en stor kapacitet både på og uden for banen. Zander driver både træninger og kampe. Men jeg mener, det er naturligt, at han, med den udvikling han har gennemgået, nu skal spille på fuld tid. Vi har haft nogle gode år sammen og har været utroligt glade for samarbejdet. Det er en fantastisk spiller og en glædelig nyhed, og så er skiftet sket i et rigtig godt samarbejde med Vendsyssel FF, siger Bo Zinck.

Zander Hyltoft har med skiftet taget en stor beslutning i sin fodboldkarriere.

- Jeg stod først med en ambivalent følelse i kroppen. Jeg ved, jeg kommer til at savne drengene, trænerteamet og vores sammenhold helt vildt, men på den anden side er det en mulighed, som jeg absolut ikke kan eller vil sige nej til, så derfor skulle jeg ikke rigtigt gøre mig de store overvejelser. Men min tid i Jammerbugt FC har med garanti været den bedste, jeg har haft. Det gælder både min egen udvikling og på det personlige plan, understreger spilleren.

- Til at starte med vidste jeg ikke helt, hvad jeg gik ind til, da jeg sagde ja til Jammerbugt FC. I mine ungdomsår havde jeg på ingen måde regnet med, at det var et sted, jeg skulle spille, for vi har haft vores kampe i ungdomsårene, da jeg spillede i Hobro IK, og det var sjældent kønt. Der var bestemt ikke nogen af de drenge, jeg skulle spille på hold med, og jeg ved, de tænkte det samme om mig, lyder det med et bredt smil fra Zander Hyltoft.

- Jeg blev hurtigt klogere. Jeg blev mødt af nogle fantastiske drenge og et trænerteam, som tog rigtigt godt imod mig. Derudover har jeg virkelig nydt min tid i klubben, og det er folkene i og omkring den en kæmpe del af. Der bliver altid hjulpet til med et smil, sørget for, at vi får, hvad vi mangler, og bakket op i de hårde situationer, når det er nødvendigt.

Zander Hyltoft vil fortsat være en del af truppen sæsonen ud, hvor 2. division afrundes i en minimeret udgave.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...