BYENS LIV: En række topnavne står klar til den tredages byfest midt i juni, og billetsalget er startet

AABYBRO: Et nyt velgørenhedskoncept, hvor der hvert år udvælges nye, lokale projekter i Aabybro, vil samle byens borgere til en tredages byfest 14.-16. juni 2019.

Planen er, at byfesten skal være spækket med koncerter og forskellige aktiviteter.

Al overskud går i denne omgang til etableringen af en ny legeplads, som skal styrke fællesskabet i byen.

Byfesten vil byde på sjove oplevelser for hele familien, fortæller arrangørerne.

I dagtimerne vil der blandt andet være legeland, hoppeborge, underholdning og madboder på skolens grønne område.

Fredag og lørdag aften går det løs med underholdning i DGI Huset, hvor bl.a. Kirsten Siggaard og Søren Bundgaard vil indtage scenen om fredagen og lørdag aften byder på det store Aaby Sommerfest show med bl.a. Martin Brygmann, Noah, Geo og R. Noor.

- Idéen til det hele startede i december 2018, fortæller Karen Bering, salgschef i Musikkens Hus. Hun er initiativtageren bag det nye velgørenhedskoncept ”Aaby Sommerfest – din by, vores by. Nu og i fremtiden”.

- Byen har brug for et helt centralt samlingspunkt for borgerne, der skal danne ramme for sunde og aktive børn samt styrke fællesskabet i Aabybro. Vi har derfor brug for hele byen til at hjælpe med at gøre drømmen om en spritny legeplads til virkelighed, siger hun.

Karen Bering har samlet en styregruppe bag velgørenhedskonceptet der tæller i alt 10 erfarne erhvervsfolk fra Aabybro.

Ud over Karen er det Mette og Jesper Sommer, som ejer by Sommer, Malou Skeel, byrådsmedlem i Jammerbugt Kommune, Claus Poulsen, direktør i DGI Aabybro, Lars Brogaard, event manager i DGI Aabybro, Mikkel Rodkjær og Søren Fischer, partnere i Profox og Mark Bering, direktør i Himmerland Golf & Spa.

- Det har været vigtigt at sammensætte en gruppe med erfaring inden for eventafvikling og samtidig folk med en bred vifte af kompetencer, så vi dækker alle facetter, siger Karen Bering.

Det glæder styregruppen, at der allerede nu er flere, der bakker op.

- Vi er som skole både stolte af og taknemmelige for den indsats Aabybro United gør for at give børnene i Aabybro en nye legeplads, siger skoleleder Kirstine Fooken Jensen, skoleleder på Aabybro Skole.

- Dette er med til, at støtte den gode udvikling som Aabybro by er inde i, siger regionsdirektør Jan Gøl fra Sparekassen Vendsyssel. Også Coolshop og teamet bag ”Maxars har roser med til projektet.

- Vi var nogen af dem, der deltog i festlighederne for 15 år siden – og syntes det var ærgerligt at det sluttede. Byen mangler sådan en anledning at samles omkring, lyder det fra folkene bag Maxars.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...