Det sker: Det er de socialøkonomiske virksomheder og bosteder i Skovsgaard området, som inviterer, og der er også åbent hus på områdets bosteder og socioøkonomiske virksomheder

Jammerbugt: Der er valgmøde på Skovsgaard Hotel, og det er de socialøkonomiske virksomheder og bosteder i Skovsgaard området, som inviterer til valgmøde mandag den 27. maj kl. 11.00 på Skovsgaard Hotel.

Indtil videre har 10 ud af 13 partier meldt ud, at de sender en Folketingskandidat, oplyser Niels Kronborg.

Fra kl. 11.00 til kl. 12.00 vil det være muligt at få en sandwich og få en snak med politikerne under uformelle forhold.

Fra kl. 12.00 til kl. 14. 00 vil selve valgmødet foregå.

Valgmødet vil være traditionelt med et valgpanel, hvor kandidaterne sidder side om side med front ned mod tilhørerne i salen.

Tilhørerne i salen vil være en blanding af ansatte på særlige vilkår fra de socialøkonomiske virksomheder i lokalområdet samt lokale borgere.

Det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal billetter til de lokale borgere, så er det nødvendigt, at man tilmelder sig hos Niels Kronborg på tlf. 20 77 49 25.

Det gælder om at være hurtigt ude. Først til mølle princippet er gældende.

De som er tilmeldt skal henvende sig ved hotellets indgang, hvor man vil få udleveret navneskilt.

På valgmødet vil følgende emner blive debatteret: Social- og sundhedspolitik, Udlændingepolitik og Klimapolitik. Kandidaterne vil komme ind på deres syn på disse emner og der er mulighed for at stille spørgsmål fra salen for at få uddybet. I den sidste halvdel af valgmødet vil det være muligt at spørge ind til andre emner.

Ordstyrer er Helle Bak Andreasen, der er formand for kultur- fritids- og landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune.

Se bosteder

Fra kl. 14.00 til kl. 15.00 er der mulighed for at se de lokale socialøkonomiske virksomheder og bosteder, der slår dørene op og fortæller om, hvad man laver de forskellige steder.

Her kan man godt møde op uden at tilmelde sig. Det er kun til selve valgmødet, at tilmelding er nødvendig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...