SOMMER: Erhvervs- og Borgerforening ser frem mod endnu en sæson med underholdning på havnen

GJØL: Sidste onsdag blev den årlige sommerunderholdning på Gjøl Havn for alvor skudt i gang, da Claus Asbjørn stod for musikken ugen efter Kom og Dans Aabybros indledende opvisning i slutningen af juni. Denne onsdag var rykket ind i Natur- og Kulturcaféen grundet dårligt vejr.

Nu må man så se frem mod sommerens resterende program med ønsker om mere sol til artisterne og foreningerne, der gæster Gjøl.

- Vi prøver jo lidt varieret i forhold til kunstnere. Men vi er jo begrænset af økonomien som en borger- og erhvervsforening, fortæller Keld Schuman, der er formand for Gjøl Borger- og Erhvervsforening.

I år har man fået lokale landdistriktsmidler til underholdningen, men ellers er det den lokale forening, der står for økonomien bag sommerarrangementerne på havnen.

- Det er mange penge for os at bruge på sommerunderholdning. Men vi synes, at det er vigtigt at lave det. Det giver liv og tiltrækker mennesker ude fra, siger formanden.

Hans indtryk er, at der foruden lokale kommer en del borgere fra andre lokalsamfund i Jammerbugt til oplevelserne på havnen. Derudover kommer der flere gæstesejlere gennem sommersæsonen.

- Hvis det gode vejr holder, så kommer der mange nede på havnen. Gæstesejlerne synes især, at det er en hyggelig oplevelse, når der sker lidt i en ny havn, siger Keld Schuman.

Onsdag den 10. juli kommer Fræer Harmonikaklub til havnen, mens Godtfolk, De Musikalske Venner, Biersted Folkedansere, Kaptajnen & Skovmanden og slutteligt Kom og Dans fra Aabybro følger op med underholdningen de efterfølgende onsdage.

- Der er nogle gengangere, men vi prøver med en smule fornyelse hvert år, tilføjer Keld Schuman.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...