Feriepartner Jammerbugt har uddelt i alt 30.000 kroner til tre projekter

Hos Feriepartner Jammerbugt i Fjerritslev går man op i gode oplevelser for både sommerhusejere, –lejere og for alle andre, der bor i sommerlandet.

Derfor har feriepartnerbureauet besluttet at uddele midler til personer, foreninger eller lokale ildsjæle, der bidrager til at gøre et besøg i Jammerbugten til en god oplevelse. Feriepartner Jammerbugt uddeler i alt 30.000 kroner i løbet af 2020, og nu er modtagerne af de rare penge udpeget, oplyser de i en pressemeddelelse.

Det bliver Slettestrand Trailbuilder Laug i samarbejde med Hjortdal Ungdoms og Idrætsforening som modtager 10.000 kroner til at skabe MTB-spor rettet mod børn og begyndere på mountainbike.

Det samme beløb uddeles til restaureringen og levendegørelsen af Museet Bryggergaarden i Fjerritslev.

Museet Bryggergaarden i Fjerritslev får 10.000 kroner til restaurering og levendegørelse af museet.Privatfoto

Desuden støttes der med 5.000 kroner til henholdsvis Tranum Ferieby på Kronvildtvej, til køb af nye bolde til deres fodboldgolf, samt opsætningen af en hjertestarter ved et sommerhus på Strandvejen ved Tranum Strand.

Tranum Ferieby får 5.000 kroner til køb af nye bolde til fodboldgolf.Privatfoto

- Jeg er rigtig glad for at kunne støtte disse fine projekter, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder, siger Esben Filholm fra Feriepartner Jammerbugt.

Uddelingen af støttekroner er en del af et landsdækkende initiativ fra Feriepartner-kæden, der består af 26 udlejningsbureauer over hele landet.

Esben Filholm: - Jeg er rigtig glad for at kunne støtte disse fine projekter, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder. Privatfoto

- Vi har nu uddelt midler i et par år igennem Feriepartners Oplevelsespulje til gode, lokale projekter over hele landet. Det er vores måde at give lidt tilbage til det lokalsamfund, som er forudsætningen for at vi kan drive forretning og sige tak til de mange engagerede mennesker, der gør Danmarks ferieområder til noget specielt. Særligt i en tid med verdensomspændende krise, rejserestriktioner og stor generel usikkerhed, er det vigtigt at fokusere på det nære og på de mange dejlige oplevelser, der ligger og venter på os i sommerlandet, trods coronakrisen, mener Esben Filholm.

I alt støtter Feriepartnerkæden gode projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at bo og at holde ferie med over 1 million kroner i 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...