Sport: PGU Træning & Fitness tilbyder foreløbigt GRATIS online træning hjemme i stuerne og haverne i perioden, hvor der er lukket ned på grund af Corona-situationen

Jammerbugt: Over hele kommunen er idrætsforeninger og fitnesscentre lukket ned midlertidigt på grund af Corona-situationen.

Men i stedet for at synke tilbage i sofaen med en ordentlig bøtte is, så har folkene hos PGU Træning og Fitness tænkt i mulighedernes kunst.

Her har man nemlig søsat et nyt tiltag, så alle kan træne hjemme fra stuen eller haven eller et andet sted, hvor man ikke er for tæt på andre mennesker.

Man tilmelder sig med, hvorefter man inviteres med til video-møde, hvor man kan se instruktøren træne live, fortæller Anette Christiansen fra PGU Træning & Fitness.

Og så kommer det vilde: Instruktøren kan også se dig - så det føles som at stå i fitnesscentret, hvor der gives feedback og musikken spiller. Og du kan også se de andre, der træner med.

Alle kan være med - selvom medlemmerne har førsteret, og det kræver ikke det vilde udstyr, men bare behageligt træningstøj og vand ved hånden.

Til gengæld er der garanti for sved på panden, lover Anette Christiansen.

Du melder dig til på https://www.pgu-pandrup.dk/Online-Træning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...