BIERSTED: Lørdag stod det traditionsrige harmonikatræf i Biersted Hallen.

For den 26. gang blev hallen fyldt med harmonikaentusiaster, der kunne opleve en lang række orkestre gennem mange timer.

Som noget nyt gav man i år mere tid til de forskellige orkestre, der kom fra alle dele af Nordjylland.

- Der er aldrig problemer med at finde orkestre. Der er flere, der gerne vil spille, end vi har plads til. I år gav vi så hvert orkester tre kvarter i stedet for en halv time. Så der var færre orkestre. Vi har haft oplevelsen af, at det måske var lidt kort tid på scenen, når man kommer fra for eksempel Salling og hertil for at spille, fortæller Christian Bundgaard.

Han er en del af det lokale harmonikaorkester Go-Jawten, som sammen med Biersted Borgerforening står bag træffet.

- Jeg synes, at det var fint besøgt fra starten og gennem eftermiddagen. Det svarer nok nogenlunde til, hvor mange der var sidste år, fortæller han.

Christian Bundgaard har stået for musikken til harmonikatræffet, mens borgerforeningen sørgede for resten af festen. I det arbejde var der en del lokale, som gav en hånd med for at få træffet på benene.

- Der er en masse frivillige, som vi skylder en stor tak til. De brugte en hel dag i hallen, og det må vi takke dem for. Uden frivillige kunne vi ikke gøre det, siger Christian Bundgaard.

Til årets harmonikatræf spillede Æ Wejstenwind, Hundelev Harmonikavenner, Meretes Harmonikaorkester, Harmonikaklubben Skelageren, De glade musikanter, De musikalske venner, Landsby Musikanterne, Midtfjord Harmonikaklub, Fyensgades Harmonikaforvirring, En blandet Fornøjelse, Fun Popnitters, Salling Duoen, Hansen Trioen +1 og Harmonikaorkesteret Go-Jawten fra Biersted.

Der var også stillet en harmonikaudstilling på benene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...