LØB MED MERE: Grundet covid-19 situationen aflyses hele Tour de Jammerbugt 2020

JAMMERBUGT: Grundet coronaen aflyses hele Tour de Jammerbugt 2020.

Men de aflyste etaper vil alle blive afviklet i 2021, hvor rækkefølgen af etaperne og ligeledes slut-, start- og depotby vil være de samme.

Det oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig ærgerlige over også at måtte aflyse de sidste tre etaper af Tour de Jammerbugt grundet corona-situationen. Vi havde håbet, at det kunne lade sig gøre at afvikle de sidste tre etaper, især fordi vi jo mærker, at både foreninger og deltagere hungrer efter at være aktive i et fællesskab med andre, siger formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreassen (V) og fortsætter:

- Tour de Jammerbugt kan noget ganske særligt, og egentlig er det heller ikke et hvilket som helst motionsløb. DNA’et er, at vores deltagere og frivillige kommer rundt i hele kommunen, og ser de mange skønne områder vi har, og alle de frivillige ildsjæle, som hver dag gør en kæmpe forskel for netop deres lokalområde. Den oplevelse får man ikke ved for eksempel at afvikle én etape i september eller ved at lave det til et virtuelt løb. Derfor ser jeg også meget frem til at vi forhåbentlig kan afvikle alle 8 etaper i 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...