Nyt: Efter nogle år har Rikke Hamann valgt sælge det velbesøgte center til Pia Fyenbo og Søren Gammelby

AABYBRO: Når Rådhusklokkerne lyder for sidste gang i dette årti, er det samtidigt også et signal om, at fitnesscenteret – Time2fitness – i Aabybro får ny ejer.

Efter nogle år har Rikke Hamanns forkærlighed for ejendomsmænglerbranchen fået hende til at sælge det velbesøgte center til Pia Fyenbo og hendes kæreste Søren Gammelby.

Den tidligere bankdame glæder sig til at komme i gang med sit nye liv i fitness centeret kombineret med opgaver i Sørens virksomhed.

- Vi glæder os til at overtage centeret og køre det videre i sammen gode ånd. Det er vigtigt for os, at centeret skal væreet sted, der rummer alle og giver følelsen af at være en del af et fællesskab/familie. Vi ønsker at være et anderledes center, hvor alle kender alle, og et sted, der skal være sjovt at komme. Der vil fortsat være masser af spinning og holdtræning om formiddagene og eftermiddage på 1. salen.

Derudover står maskinerne klar til dem, der selv ønsker at træne, lover Pia Fyenbo og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at få mine ideer realiseret. Der kommer løbende nye tiltag i 2020, men helt sikkert er det, at der kommer mere yoga på programmet og flere hold på 1. salen.

Udover alt dette vil der fortsat være flere andre projekter omkring centeret. De nye ejere fortsætter således slankeholdene og der vil fortsat også være ”Mand dig op – Jammerbugt” og støtte til cykelholdet Team Rynkeby.

- Slankebootcampene fortsætter, og vi håber at kunne få nye bootcamps sat i gang med forskellige dagsordner. Vi vil rigtig gerne kunne tilbyde et slankehold til forældre/barn, fortæller Pia Fyenbo.

I forbindelse med overtagelsen bliver der afholdt en reception d. 3/1-2020 fra kl. 15-17, hvor medlemmer, familie, venner og forretningsforbindelser er velkomne til at komme og hilse på de nye ejere og på gensyn til Rikke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...