Udvidelse: Ny lokaler med plads til vækst I forbindelse med stiftelsen af 2M Production har de to virksomheder etableret sig i nye og større lokaler på Industrivej i Aabybro

AABYBRO: På blot to år har den nordjyske tegnestue 2M Ståldesign mere end fordoblet omsætningen, og i jagten på yderligere vækst har virksomheden længe haft ambitioner om også at kunne tilbyde produktion af stål- og metalemner.

Den ambition bliver med oprettelsen af søstervirksomheden 2M Production nu til virkelighed. Siden 2008 har den nordjyske stålvirksomhed 2M Ståldesign fra Aabybro beskæftiget sig med tegnearbejde inden for konstruktioner i stål, aluminium og plast, og gennem de seneste år er der for alvor kommet godt gang i hjulene.

Alene på de sidste to år, har virksomheden formået at løfte omsætningen med 109 procent, og den positive udvikling får nu tegnestuen til at satse på en større del af værdikæden i forbindelse med stålarbejde. Fremover vil virksomheden i kraft af den nyoprettede søstervirksomhed 2M Production nu også kunne producere stål- og metalemner på egen fabrik, og det har stor betydning for 2M som samarbejdspartner, fortæller Michael Feifer Møller, direktør i 2M Ståldesign og 2M Production:

- Stiftelsen af 2M Production er et længe ventet skridt på vejen, som gør det muligt for os at tilbyde samlede løsninger til vores kunder, hvor vi både kan tegne konstruktioner og producere dem i test-regi. Udvidelsen betyder simpelthen, at vi nu er vi stand til at være totalleverandører på alt lige fra enkelte løsninger til komplekse konstruktioner, fortæller Michael Feifer Møller, og fortsætter:

- Med vores nye produktionsafdeling kan vi fremstille prototyper for at teste et nyudviklet design med henblik på at finde ud af, om det reelt kan anvendes til det ønskede formål. Når man skal have produceret et stålemne, er udarbejdelsen af en prototype derfor en særdeles værdifuld investering, som sikrer optimering af design og reduktion af omkostninger, når produktet skal produceres. I dag er der ansat tre nye medarbejdere til 2M Production, og forventningen er, at det antal vil stige i løbet af det kommende år. I 2M Ståldesign er antallet af medarbejdere desuden steget markant de seneste år. Siden 2017 er der kommet yderligere 10 nye medarbejdere til virksomheden, som nu sammenlagt består af 17 ansatte.

I forbindelse med stiftelsen af 2M Production har de to virksomheder etableret sig i nye og større lokaler på Industrivej i Aabybro, der rummer hele 430 kvadratmeter med masser af plads til både tegnearbejde og produktion.

- Vores ambition om at tilbyde samlede løsninger på tværs af design og produktion kræver, at vores aktiviteter er samlede på samme matrikel. På Industrivej har vi fået nogle rigtig fine lokaler, der også rummer plads til yderligere vækst, hvilket er afgørende med tanke på vores ambitioner, lyder det fra Michael Feifer Møller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...