Motion: Det første er en cykeltur på omkring 60 kilometer fra Nørresundby Torv til Gjøl Bigård og tilbage igen.

NØRRESUNDBY: Trænger du til at røre dig samtidig med, at du oplever noget nyt, så er Cyklistforbundets Aalborg-afdeling klar med to arrangementer, der måske er noget for dig.

Det første er en cykeltur på omkring 60 kilometer fra Nørresundby Torv til Gjøl Bigård og tilbage igen. Turen finder sted 20. juni med afgang klokken 9, og deltagerne skal primært bevæge sig på flade vidder. Et par landhævninger er der dog på turen til Bjergets Vej på Gjøl, hvor gården ligger.

Biavler og ejer Lars Bo Christensen står klar til at vise rundt og fortælle om arbejdet med bierne, og der bliver også budt på kaffe og brød. Og måske bliver der tid til at bestige ”bjerget”, der troner med sine 16 meter tæt ved gården.

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan deltage, og der skal ske forhåndstilmelding senest 18. juni på cykeltureaalborg@gmail.com

Turens afvikling er afhængig af, at sundhedsmyndighederne tillader, at flere mennesker samles.

22. august er Aalborg-afdelingen klar med næste arrangement, som er en cykeltur til Bad Seed Brewing ved Gudumholm. Turen er på cirka 40 kilometer i alt.

Bad Seed Brewing begyndte på Sjælland, men ølbrygger Fredrik Hector Schmidt indgik i 2018 lejekontrakt med Landkjær om at leje 750 kvadratmeter af de gamle fabriksbygninger.

Deltagerne cykler først en tur ad sideveje og markveje, inden de når frem til bryggeriet, hvor der venter rundvisning og prøvesmagning.

Også her kan både medlemmer og ikke-medlemmer deltage, og der skal ske forhåndstilmelding senest 20. august på cykeltureaalborg@gmail.com

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...