Nyt: Sådan her kommer de forskellige butikker til at være placeret under ombygningen af Aabybro Centret

Aabybro: At der er gang i en større forandring af Aabybro Centret, er der næppe nogen, der er i tvivl om, for der bliver gravet, revet ned og flyttet rundt. Til gengæld er der mange, der spørger sig selv, hvad der skal ske med de enkelte butikker, mens ombygningen, der er estimeret til at vare omkring halvandet år er i gang.

Og selvom der venter en del byggerod, så ser Klaus Simonsen, der er indehaver af Bog og Ide og næstformand i Aabybro Handels og Erhvervsforening lyst på tingene.

Hans egen butik rykker ind i den bygning, der tidligere husede Fakta.

Den er lige nu ved at blive gjort klar til indflytning i starten af februar, og Bog og Ide kommer til at dele adresse med Thiele og Sportmaster.

- Det skal nok blive godt, siger Klaus Simonsen og fortsætter:

- Det bliver ordnet sådan, at vi er uafhængige af hinanden, så vi for eksempel ikke behøver at holde åbnet på samme tidspunkt, siger han.

Han er i det hele taget fortrøstningsfuld, for bygherren har lovet, at arbejde for, at kunderne i centret får så få gener som muligt.

- Der bliver blandt andet bygge nogle vægge i træ, som skærmer kunderne fra byggepladsen, siger Klaus Simonsen.

Ligeledes er der ingen grund til at bekymre sig om manglende parkeringspladser.

- Det bliver et fåtal af parkeringspladser, der bliver inddraget i forbindelse med ombygningen, siger han.

Rikke B bliver ligeledes berørt af ombygningen. Og tøjforretningen flytter derfor over i de lokaler, der tidligere husede By Loui nærmest skråt overfor

Mæglerhuset skal også fraflytte fra deres nuværende adresse:

Det sker i maj måned, hvor ejendomsmæglerfirmaet flytter ind i en ny bygning, der bliver nabo til den kommende Rema 1000.

- Det glæder vi os til selvom vi har været glade for at bo her, siger Søren Agesen om bygningen på den nuværende adresse, der skal rives ned.

- Men i den nye bygning får vi mulighed for at indrette os helt som vi vil have det, og vi kommer jo ikke mindst til at ligge lige ved byens mest trafikerede plads, fortæller Søren Agesen.

Festivitas i vente

Når butikkerne er på plads, bliver der noget festivitas, men det er endnu for tidligt at sige i hvilken form.

- Men jeg lover, at vi har noget i ærmet - og det bliver også stort, siger Klaus Simonsen med et smil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...