Conni Berg Christiansen overtager efter Mette Christensen

AABYBRO: Gennem 35 år har Mette Christensen stået i spidsen for salon Klip & Krøl i Østergade i Aabybro. Men i december bliver det enden på en æra.

Den bliver nemlig overtaget af Conni Berg Christiansen, som har arbejdet i frisørsalonen gennem mere end 10 år. I den forbindelse skifter salonen navn til Kam & Saks.

- Mette har spurgt mig gennem alle årene, om jeg ville overtage engang. Men hun har hele tiden sagt, at hun ville klippe, til hun blev 63 år. Nu blev hun jo 60 i år, så jeg troede, at jeg havde masser af tid, tilføjer den nye ejer med et grin.

Den tidligere ejer flytter nemlig Klip & Krøl til Løkken, hvor den fremover har åbent tre dage om ugen, og hun står alene i salonen. Dermed drosler Mette Christensen lidt ned, mens Conni Berg Christiansen får en ny rolle i Aabybro.

- Jeg har hver eneste dag været glad for at gå på arbejdet. Det har jeg aldrig været ked af, lyder det fra Mette Christensen.

I Aabybro vil der fortsat være de nuværende assistenter, og der er meget lidt foruden navnet, som ændres ved ejerskiftet.

- Vi vil gerne beholde den samme atmosfære. Så alt i alt vil vi køre videre i Mettes ånd, siger Conni Berg Christiansen.

Hun besluttede sig for at overtage, da hun ikke ville til at finde en anden chef i faget. Dermed blev hun sin egen chef.

- Jeg havde det sådan, at hvis jeg ikke skulle arbejde med Mette, ville jeg ikke ud og have en anden chef. Så måtte jeg enten blive min egen eller finde på noget helt andet end at være frisør, fortæller Conni Berg Christiansen.

Fredag den 7. december holder salonen reception, hvor der siges goddag og farvel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...