Aabybro Svømmeklub har holdt sponsorsvømning, som er det årlige sponsorstævne, der samler penge ind til både store og små svømmere i klubben.

Det oplyser klubben, der skriveR:

- Igen i år har Aabybro Svømmeklub afholdt sponsorsvømning. Det blev afviklet som kombineret virtuelt og fysisk arrangement. Det blev streamet via Facebook, så der stadig kunne laves lotteri med publikum. Sponsorer har nemlig både sponseret præmier til lotteri og pengebeløb. Svømmerne havde på forhånd solgt lodder, der så blev udtrukket imellem under selve arrangementet.

Der blev i alt indsamlet 57.969 kroner, hvilket klubben betegner som et rigtig flot beløb i forhold til omstændighederne her i 2020.

Svømmerne svømmede også om konkurrencerne ”Flest svømmede meter” og ”Flest indsamlede kroner”. Rasmus Rank Nørgaard vandt med 4500 meter på en time de flest svømmede meter, mens Mathias Østergaard Barslev vandt de flest indsamlede kroner.

- Svømmerne på konkurrence- og talentholdet har haft hver en time i vandet. Hver svømmer skulle så svømme så langt de overhovedet kunne på den time. Hver svømmer har så haft sponsorer med, der har sponsoreret med enten faste beløb eller ørebeløb pr. svømmet meter, skriver Aabybro Svømmeklub, der også melder om en fantastisk aften med masser af stemning og godt humør til trods for corona-restriktioner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...