Indkøb: SPAR Vadum og købmand Henrik Lønstrup bygger om og opgraderer convenience, vin og frugt & grønt

Vadum: - Vi har længe gået med overvejelserne om at investere i en modernisering af butikken, så vi håber, at vi med dette initiativ kan skabe en endnu mere inspirerende indkøbsoplevelse for vores kunder, siger købmand i SPAR Vadum, Henrik Lønstrup.

Med investeringen i en helt ny vinafdeling får butikken opgraderet de fysiske rammer omkring vinsortimentet. Det nye inventar er udviklet med henblik på at skabe en hyggelig atmosfære og autentisk

indkøbsoplevelse. I samme ombæring er der installeret LED lys i vinafdelingen, der udover at præsenterer vinen flot ligeledes reducerer energiforbruge. fortæller købmanden.

Frugt & grønt er blevet en stadig vigtigere faktor for kundernes valg af indkøbssted, så en opgradering af frugt og grønt inventaret afspejler den udvikling, som kunderne efterspørger.

- Med det nye inventar vil varerne præsenterer sig bedre, men vi vil også opnå en højere friskhed og deraf forventeligt også et mindre udsmid, så madspild reduceres, forklarer Henrik Lønstrup.

Han forklarer videre, at kapaciteten vil blive udnyttet bedre, så der er mulighed for at udvide sortimentet med endnu flere lækre og friske varianter.

Kunderne efterspørger i stigende grad hurtige og nemme måltidsløsninger, så med en investering i opgradering af kølekapaciteten, vil det samtidig give mulighed for at udvide sortimentet med nye og inspirerende færdigretter, der er lige til at tage med på farten.

Moderniseringen af butikken er en del af en større moderniseringsplan for SPAR kæden.

- Vi ved, at kunderne i dag stiller store krav til deres lokale indkøbssted, så vi har iværksat en ambitiøs moderniseringsplan, der skal løfte indkøbsoplevelsen hos kunderne. Som en del af det internationale SPAR fællesskab og med afsæt i de test og analyser vi har gennemført, så er jeg sikker på, at moderniseringen vil opleves som et løft hos vores kunder, siger Richo Boss, kædedirektør i SPAR.

Ombygningen af butikken er afsluttet, nu og glæder købmanden sig til at byde kunderne velkommen inden for i de nye rammer.

Opgraderingen af butikken er sket med støtte fra KFI Erhversdrivende Fond.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...