Sommertouren med ”Vi Elsker...” gæster i uge 29 og 30 Blokhus og leverer underholdning for hele familien

Sommertouren med ”Vi Elsker...” gæster i uge 29 og 30 Blokhus og leverer underholdning for hele familien.

- Eftersom sommerens store Torvekoncerter i Blokhus er aflyst, glæder det os utrolig meget at vi har fået et samarbejde op at stå med arrangørende bag de populære ”Vi Elsker 90érne fester”. De vil i forbindelse med deres ”Vi Elsker Sommer 2020” roadtour tilbringe to uger i Blokhus hvor store navne for alle aldre pryder plakaten. Så der er underholdning til hele familien, siger formand Berit Bøjstrup for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

I uge 29-30 og 30-31 vil der være koncerter på Møllepladsen i Blokhus torsdag, fredag, søndag, mandag og tirsdag i tidsperioden. Koncerter og underholdning vil finde sted for hele familien med underholdning kl. 12, 16 og 19 alle de nævnte dage. For de helt små børnefamilier vil det blandt andet være muligt at synge med på sange fra Ramasjang stjernerne Onkel Reje og Hr. Skæg samt se det store MGP show.

For de unge i familien, eller dem som er mere til jokes og et godt grin, vil det være muligt at opleve Mick Øgendahl med sit nye show: ”Øgendahl’s forsamlingshus med venner” på scenen kl. 19 flere af dagene. Også Burhan G vil underholde med sine velkendte sange.

For den resterende del af familien vil der være underholdning kl. 16 og 19, hvor dygtige musikere, såsom Sanne Salomonsen og John Mogensen i form af Rasmus Bjerg, fyrer op for en sommerfest med en frisk brise fra Vesterhavet.

Se hvem der optræder hvornår og køb billet på Ticketmaster.dk.

- Der er lagt op til nogle gode uger hen over sommeren i Destination Blokhus med god underholdning for hele familien. Erhvervet står klar til at byde indenfor i diverse butikker, når folket kommer til byen i forbindelse med ”Vi Elsker Sommer 2020”, siger formanden for Erhvervsforeningen Destination Blokhus og glæder sig til endnu en sommersæson i badebyen Blokhus.

Der er naturligvis taget højde for alle forholdsregler i forhold til Covid19. Alle pladser er til rådighed med den tilladte afstand og under alle shows/forestillinger er publikum siddende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...