Der undervises i dansk, kunst og design

BROVST: Jammerbugt Kommune holder Sommerkunstskole på Bratskov i den sidste uge af skolernes sommerferie. Der undervises i fem dage af professionelle kunstnere og i år kan eleverne få lov at boltre sig indenfor dans, kunst og design samt vi bygger.

De børn, der melder sig til danseholdet, vil komme til at høre musik, danse til salsarytmer og drømme sig til Cuba. Hvis man er til kunst & design kommer man til at lave billeder i stort format med store farverige insekter og til at eksperimentere og lave skulpturer med forskellige tekstile udtryk med stof, perler, pailletter, skum og meget mere.

Byggeholdet har indgået en aftale med Jammerbugt Kommunes Vej & Parkafdeling om levering af materialer, som er drevet i land på Jammerbugtens kyster, eksempelvis plastflasker, reb og drivtømmer.

Dette vil man skabe forskellige kunstneriske og skulpturelle konstruktioner ud af ved hjælp af sav, hammer, søm og skruer.

Op til 80 børn i alderen 7 til 12 år kan være med på Sommerkunstskolen.

Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalg har alle år i Jammerbugt Kommune støttet Sommerkunstskolen, så der kan være et alternativ til de børn, der måske ikke lige er til fodboldskole eller spejderlejr.

Sommerkunstskolen giver mulighed for kunstnerisk fordybelse og kreativ udfoldelse samt for at have det sjovt og møde nye venner eller gense de gamle efter en lang sommerferie. Der er åbent for tilmelding.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...