Musik: Søndag 9. Februar kl. 14.00 er der koncert i kulturcenteret i Aabybro

Aabybro: Der er nu på søndag sat kaffe over til en super hyggelig eftermiddag med et musikalsk besøg på kulturcenteret ved Søen i Aabybro, når Laura Illeborg Kvartet kigger forbi.

Det fortæller Mads Mølgaard, der er koncertansvarlig.

Han fortæller videre, at Laura Illeborg er tilbage i en ny live konstellation med sin gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas, Mikkel Grue på guitar samt en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) – som også har produceret den nye plade.

Lauras kombination af enkel popmusik og underfundige tekster er altid blevet vel modtaget af publikum, og pressen har ofte udnævnt hende, som Danmarks fineste repræsentant på sit felt. Musikken er nænsomt tilbagelænet og tidløs. Der veksles mellem det helt klassiskesinger/songwriter univers – og det mere vise-agtige. Illeborg evner på moden og charmerende vis at vikle hverdagens små gøremål ind i mere essentielle og reflekterende tanker.

- Og så bør man gøre sig den tjeneste at læne sig tilbage, og bare nyde at Knud Møller ikke bare er ”Gud” når han skal håndtere den elektriske guitar, men så sandelig også mestrer de akustiske strengelege. Hvilket der vil være rig lejlighed til at gøre ved koncerten nu på søndag den 9. februar, der således også vil være et sjældent genhør med Møller i kulturcenterets intime rammer, siger Mads Mølgaard og fortsætter:

- Der er stadigt ledige pladser til denne søndagsmatiné, der som altid har kaffe & kage inkluderet i billetprisen.

Entrébilletter kan som sædvanligt købes online via www.kec-jammerbugt.dk eller ved henvendelse på kulturcenteret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...